Dentiss Logo

Öğrenci Sempozyumu’nda Dt. Serdar Sıralar Stand-Up Gösterisi

27 Ekim 2019 Pazar günü ana salonda devam eden Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. Sempozyumu’nun yanı sıra Beykent Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci Sempozyumu’nda zengin bir içerik katılımcıları bekliyor.
22.10.2019       12.47.38
GREATIST Kongre ve Fuarı bu sene 17. kez kapılarını son bilimsel çalışmalara ve en yeni teknolojilere açacak. Bir çatı etkinlik olan GREATIST, dünyanın en tanınmış endodonti çalışma gruplarından Style Italiano Endodontics konuşmacılarına, 2. Beykent Üniversitesi Sempozyumu’na, Beykent Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci Sempozyumu’na, 9. Dental Labor Diş Teknisyenliği Sempozyumu’na ve kurslara ev sahipliği yapacak.

Prof. Dr. Ahmet Bülent Katiboğlu’nun açılış konuşması ile başlayacak olan Beykent Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci Sempozyumu programında, Dr. Zeliha Öztürk’ün “Diş Hekimliğinde Homeopati”, Dr. Gürkan Güneç’in “Endodontide Nikel - Titanyum Aletler Sunumu Giriş Konuşması” ve devamında Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin “Endodontide Nikel - Titanyum Aletler” sunumu, Prof. Dr. Muzaffer Ateş’in “Diş Hekimliğinde Hipnoz”, Dr. Selin Gaş’ın “Diş Hekimliği Tedavileri ve Sistemik Hastalıkların Önemi Sunumu Giriş Konuşması” ve ardından Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin “Diş Hekimliği Tedavileri ve Sistemik Hastalıkların Önemi” başlıklı sunumları var.

Öğrenci Sempozyumu’nun finalinde ise diş hekimliğinin gülümseten yüzü Dt. Serdar Sıralar Stand-Up gösterisi ile sahnede olacak. Diş hekimliği mesleğinin yanı sıra Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde Stand-Up gösterileri yapan Sıralar, ORALMORAL isimli bir kitabın da yazarı. Korkulan diş hekimliği tedavilerini ve deneyimlerini kahkahalara dönüştüren Sıralar, kongrenin finalinde katılımcıları kahkahalarla uğurlayacak.

 

 


 

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.