Dentiss Logo

ODMFR Derneği’nden Altıncı Sempozyum

Başkanlığını Prof. Dr. Tamer Lütfü Erdem’in yaptığı Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği’nin (ODMFR) 6. Ulusal Sempozyumu ve 1. Uluslararası Kongresi Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile birlikte 17-19 Nisan 2015 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak.
23.12.2014       14.59.06
ODMFR Derneği’nin 6.sını düzenlediği sempozyumun başkanlığını Prof. Dr. H. Hüseyin Yılmaz yapacak.

Sempozyum Onursal Başkanı’nın da Prof. Dr. Şükrü Şirin olduğu ve bu sene İzmir Swissotel Büyük Efes Oteli’nde yapılacak sempozyumda eş zamanlı olarak 1. Uluslararası Bilimsel Kongre de düzenlenecek. Dünyanın çeşitli ülkelerinden ünlü konuşmacılar sunumlarını yapmak için İzmir’e gelecekler. Bilimsel sunumların dışında Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde de çeşitli kurslar düzenlenecek.


Tamamı İngilizce olan ve simültane tercüme yapılacak bilimsel sunumların konuları ve konuşmacıları şöyle:

Abdelrazzaq Dardari&Mansoor Ahmed - “Role of Dental Appliances in Sleep Apnea and Bruxism” Isaac Van Der Waal - “Oral Lichen Planus & Clinical Aspects and Management” Jackie Brown - “Ultrasound Anatomy of Orofacial Structures and Most Common Pathologies” Paul Van Der Stelt - “Referral Criteria for Cbct. What are the Options and Responsibilities of the Clinician?” Reny De Leeuw - “Persistent Orofacial Pain & Clinical Aspects of Such Conditions"
Sempozyum kapsamında Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 17-18 Nisan tarihlerinde düzenlenecek CBCT 1 ve 2, OSAS ve USG kursları ise Güniz Baksu Şen, Kaan Orhan, Ülkem Aydın, Mansoor Ahmed, Abdelrazzaq Dardari, Jackie Brown tarafından verilecek.

Sempozyumun sosyal program çerçevesinde ise 19 Nisan günü Şirince, Meryem Ana, Efes Harabeleri ve Kuşadası gezisi yer alıyor.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: www.odmfr2015.org




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.