Dentiss Logo

MYRAY X5 Hyperion

22.06.2020       15.28.38

Hyperion X5’in kurulumu ve kullanımı kolaydır ve bir intraoral röntgen sisteminin takılabileceği her türlü duvara monte edile­bilir. Muayenenin her aşamasında hızlı ve kolayca kullanılabilen bu sistem, gerçek zamanlı tanılama ve gelişmiş hasta iletişimi için yüksek çözünürlüklü 3D ve 2D görüntü, düşük emisyon sü­relerine ek olarak hızlı veri işleme özelliği sunar.

MRT (Morfoloji Tanımlama Teknolojisi) ve otomatik en iyi odak seçme sistemiyle tek tıklamada PAN taraması yapa­bilir. Dentisyonun tamamını (FOV 10x10) tek seferde tarama veya ilgi alanını pozlamak için farklı ve sınırlı kısımlara (MultiFOV) tarama yapma im­kanı sunan ultra-yüksek çözünürlüklü (80μm) CBCT tarama özelliği vardır.

Yenilikçi Hyperion X5 teknolojisi sa­yesinde artık yer, zaman ve tanılama prosedürleri optimal bir şekilde kulla­nılıyor. Her biri tek bir cihazda toplan­mış tam, doğru ve hızlı 3D/2D tanılama özelliği her an kullanıma hazırdır. Hyperion X5, klinik açıdan ilgili bölüme ilişkin en uygun panoramik gö­rüntüyü seçmelerine olanak sağlayan MultiPAN fonksi­yonu gibi sayısız ayar sunar. Akıllı kolimasyon, ultra-hız­lı tarama ve kısa emisyon süreleri ile hastaların düşük röntgen dozuna maruz kalmasını sağlar. 3D Konik Işın Teknolojisi, tek bir taramada sonsuz yüksek çözünür­lüklü veri (80 pm) üretir. MultiFOV özelliği, minimum 6x6 cm ile maksimum 10x10 cm arasında değişiklik gösteren ve hastanın yapısına ve tanılama ihtiyaçlarına uygun röntgen dozu ve görüş alanı sağlar.

Gelişmiş 2D görüntü işleme sistemi, kullanıcılara tek bir ta­ramada 5 farklı panoramik görüntüyü dışa aktarma ve analiz etme imkanı sunar. Kompleks anatomili hastaların analizinde veya görüntü yakalama sonrasında hasta pozisyonunun sanal olarak düzeltilmesi konusunda çok kullanışlıdır.

Rem Dental, www.remdental.com


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.