Dentiss Logo

Mutlu Dental Bayi Ağını Genişletiyor

Zimmer Biomet marka implantların Türkiye temsilcisi olan ve implant sektöründe 22 yıllık tecrübeye sahip Mutlu Dental, satış alanını genişletmeye devam ediyor.
13.02.2016       13.43.59
Dental implant sektöründe 22 yıllık tecrübeye sahip Mutlu Dental, Türkiye genelinde bayilikler vereceğini açıkladı.

Firmadan yapılan açıklamada “Koşulsuz müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet anlayışı, doğru fiyat politikasını ilke edinmiş, implant sektöründe 22 yıllık tecrübeye sahip Mutlu Dental, sunduğu hizmet kalitesinin devamlılığını sağlayarak ve her zaman ilkleri gerçekleştirerek Türkiye implant sektöründe haklı bir prestije sahiptir” denildi.

Firma, Zimmer Biomet marka implantların Türkiye temsilcisi olan Mutlu Dental, satış ve etki alanını genişletmek üzere bayilikler vereceğini açıkladı.

“İş ortağımız olun, milyonlarla buluşun!” sloganıyla bayi ağını büyütecek olan Mutlu Dental ailesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dünyanın en iyi markalarından birisi olan Zimmer Biomet markasının önderliğinde, çözüm odaklı yaklaşımıyla hep daha ileriye giden firmamızın yeni yol arkadaşlarıyla daha da büyütecek olmasının heyecanını yaşıyoruz”.

İlgilenen kişilerle bayilik şartlarını özel olarak görüşeceklerini belirten firma, şu illerde bayilikler vereceğini duyurdu:
Antalya, Bolu, Denizli, Çanakkale, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Sivas, Şanlıurfa, Zonguldak.

Bayi olmak isteyen kişiler iletişim bilgilerini, bayi açmak istedikleri şehri ve yatırım bütçelerini belirten bir mail hazırlayıp [email protected] adresine gönderebilir.

Ayrıntılı bilgi için 0312 427 54 92 numaralı telefondan Selman Mutlu veya Gülten Boyraz’a ulaşılabilir.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.