Dentiss Logo

Mudanya ADSM'de Ünit Sayısı Arttı

İş adamı Şevket İlhan, Mudanya Devlet Hastanesi bünyesindeki ağız ve diş sağlığı merkezine dört ünit daha eklettirdi.
14.12.2015       16.57.02
Mudanya Devlet Hastanesi’nde bulunan dört ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çakırcalı Mühendislik’in projesi ve iş adamı Şevket İlhan'ın katkılarıyla 8 ünit kazandı.

ADSM ek ünitlerin teslim töreninde Bursa Valisi Münir Karaloğlu’da bulundu.

Törende konuşan Vali Karaloğlu; "Hastanemizi yaklaşık bir buçuk yıl önce Sağlık Bakanımız ile beraber hizmete açmıştık. Burası, sadece mimari yapısıyla değil konumu ile de gerçekten bölgenin en güzel hastanelerinden bir tanesi. Hem deniz manzaralı, hem de yeşilin içerisinde son derece güzel, çağdaş ve modern. Fakat o zamanlar, ‘Bu hastane şehre uzak mı oldu, vatandaşımız buraya gelebilir mi?’ şeklinde bazı tartışmalar vardı. Gördük ki hastalarımız fazlasıyla gelmiş. Neredeyse bir blok daha istenecek. Çevre ilçelerden de hastaların gelmesi bizleri sevindirdi. Hastanenin içerisinde var olan ve dört ünitten oluşan ağız ve diş sağlığı bölümünün yetmemesi üzerine ünit bağışında bulunan hayırsever Şevket Bey’e ve düzenlemeyi başlatan başhekimimize ve projeyi gerçekleştiren Çakırcalı Mühendislik’e teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmasına örneklerle devam eden Karaloğlu; "15 sene önce bu ülkede bir devlet hastanesinden ağız diş sağlığı ile ilgili bir hizmet almak mümkün değildi. Size üç ayla bir sene arasında gün verirlerdi. Ağızda diş bir sene bekler mi? Ama bu gün hem Bursa'da hem diğer şehirlerimizde ağız ve diş sağlığı merkezlerimiz, hastanelerimizin içerisinde ağız ve diş sağlığı ile ilgili yeterli ünitlerimiz var. Ek ünitlerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, destek olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum." dedi.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.