Dentiss Logo

Markus Merk İstanbul’a geliyor

Dişhekimi ünlü Alman hakem Markus Merk, Diş Hekimliği 100. Yıl Kongresi’ne katılmak üzere 4 Temmuz Cuma günü İstanbul’a gelecek. Ünlü hakem, Türkiye Dişhekimleri Birliği ve İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek kongrede "Karar Anı" konulu bir konferans verecek. Merk’in konferansı saat 15.00’de başlayacak.
30.06.2008       11.09.53
Dişhekimi ünlü Alman hakem Markus Merk, Diş Hekimliği 100. Yıl Kongresi’ne katılmak üzere 4 Temmuz Cuma günü İstanbul’a gelecek. Ünlü hakem, Türkiye Dişhekimleri Birliği ve İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek kongrede "Karar Anı" konulu bir konferans verecek. Merk’in konferansı saat 15.00’de başlayacak.   Kaynak: Milliyet

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.