Dentiss Logo

Lunos Profilaksi Tozları: Diş Hekimlerinin Güçlü ve Hassas Yardımcıları

Diş minesinde ve dentinde son derece düşük oranda aşınma yarattığı için, periyodik tedaviler kapsamında kullanıma uygundur. Diş yapısını korumanın ötesinde, tedavi süresini de kısaltarak kullanıcı yükünü hafifletmekte ve hastanın konforunu artırmaktadır.
28.10.2021       14.34.41

Hastalarını tedavi ederken onlar için her zaman doğru kararlar almak isteyen diş hekimleri için koruyucu ağız ve diş bakımı uygulamaları büyük önem taşır. Dürr Dental, bu alanda hassas çalışmalar yürüterek geliştirdiği sistemiyle ağız ve diş sağlığında kapsamlı bir koruma sağlamanın yanı sıra periodontitis ve peri-implantitis tedavilerine katkı sunmaktadır.

Minimal invaziv, ağrısız ve koruyucu tedavi yöntemlerini kapsayan bu sistem, en son teknolojiyle üretilen araçlar sayesinde kolay tanı koymayı ve rahat çalışmayı sağlar. Bu kalite ve format, Lunos ile sunulmaktadır.

REKLAM

Hafif, güçlü ve ergonomik şekilde tasarlanan toz ve su püskürtme el aleti olan MyLunos, diş lekeleri, plaklar ve biyofilmlerin temizlenmesinde destek sunmaktadır. Başlıkları değiştirilerek supragingival veya subgingival uygulamalarda kullanılabilmektedir. Çıkarılabilen toz haznesi hızlıca değiştirilebildiği için gereken toz, yedek hazne sayesinde hemen kullanılır hale gelmektedir. Hazırlama aşamasından tedavideki kullanıma ve tedavi sonrası işlemlere kadar her aşamada sistem prensibi uygulanmaktadır. MyLunos sistem olarak geliştirilen ve esnek kullanıma imkân sağlayan verimli bir üründür.

El aletinin tüm parçaları sıcaklığa dayanıklı plastikten üretilmiştir. Bu nedenle termik dezenfeksiyona ve otoklava uygundur. Tasarımı, üç farklı dizayn ödülü kazanan MyLunos, tek kullanımlık perio ucu ve trehaloz içeriğiyle en etkili tozları ile sub-gingival ve supra-gingival tedavilerinde diş hekimlerinin yanındadır.

Diş Hekimlerinin Güçlü ve Hassas Yardımcıları: Lunos Profilaksi Tozları

Minimal invaziv diş tedavisi, Dürr Dental’in başlıca konularından biridir. Ürün geliştirme sektörünün merkezinde, yaklaşık 20 yıldır dental koruma ve rejeneratif dokunun korunması yer almaktadır. Lunos profilaksi tozlarında, hassas diş yapısının korunması ve etkili temizlik birinci sırada gelmektedir. Diş minesinde ve dentinde son derece düşük oranda aşınma yarattığı için, periyodik tedaviler kapsamında kullanıma uygundur. Genellikle temizlik sonrası polisaj işlemine gerek kalmamaktadır. Diş yapısını korumanın ötesinde, tedavi süresini de kısaltarak kullanıcı yükünü hafifletmekte ve hastanın konforunu artırmaktadır.

Dürr Dental: duerrdental.com


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.