Dentiss Logo

Los Angeles Kurs Kayıtları Doldu

VESTA | Vestiyer Akademi’nin 8-13 Nisan 2013 tarihlerinde Los Angeles’ta gerçekleştireceği “Los Angeles’ta İleri İmplantoloji Konuşuyoruz” temalı eğitimin kayıtları doldu. Duyurulduğu günden itibaren diş hekimlerinin yoğun ilgi gösterdiği eğitim için ayrılan kontenjan, %15 oranında artırılmasına rağmen, ek kontenjanın da dolduğu bildirildi.
25.02.2013       18.02.43
VESTA tarafından yapılan açıklamayla,  “Los Angeles’ta İleri İmplantoloji Konuşuyoruz” temalı eğitimin kayıtlarının dolduğu ifade edilerek, diş hekimlerine, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür edildi.

VESTA | Vestiyer Akademi tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Prof. Dr. Ateş Parlar, Prof. Dr. Baladır Giray ve Prof. Dr. Kemal Ünsal tarafından Los Angeles’ta verilecek olan eğitim, duyurulduğu ilk günden bu yana yoğun bir taleple karşılandı. Bunun üzerine, gerek THY ile gerekse eğitim sponsoru olan İmplant Direct firması ile temasa geçilerek, kontenjan %15 oranında artırıldı. Fakat ek kontenjanın da kısa sürede dolması üzerine yeni gelen taleplerin bir sonraki eğitim için değerlendirileceğini saygıyla duyururuz.”

“Gösterilen ilgi ve güvenden dolayı bütün diş hekimlerine teşekkür ederiz”.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.