Dentiss Logo

Lasers in Endodontics

Kök kanal tedavileri, apikal cerrahi ve pulpa tedavisi dahil olmak üzere çeşitli lazer uygulamalarına odaklanan bu kitap, endodontide kullanılan farklı lazer türlerini ve endodontide lazer kullanımını tüm yönleriyle ele alıyor.
07.04.2022       15.56.48

Dünya çapında lazer eğitimleri veren tanınmış endodonti uzmanı Giovanni Olivi, Roeland De Moor ve Enrico DiVito tarafından hazırlanan “Lasers in Endodontics” isimli kitap, lazerlerin endodontik tedavilerde kullanımına yoğunlaşıyor. Kitap, hem geleneksel yöntemlerin hem de lazer kullanımının getirdiği yenilikçi yaklaşımın bir harmanını sunmakta. Lazer diş hekimliğinin temellerini de açıklayan eserde, farklı lazer türleri ile lazer doku etkileşimi hakkında da bilgiler bulmak mümkün.

Lazerlerin fiziksel çalışma prensipleri, endodontide kullanılan farklı lazer türleri, endodontide lazerlerin klinik uygulamaları kitapta tüm yönleriyle ele alınıyor. Okurlara, çeşitli yaklaşımların dayanaklarını sunan kitap, uluslararası kapsamlı bir referans listesi ile destekleniyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.