Dentiss Logo

Laminat Venerler - Gülüş Tasarımı için 20 Reçete

“Laminat Venerler” kitabı, gülüş tasarımına dair detayları 20 farklı başlık altında anlatıyor. Zengin bir görsellikle desteklenen eser, özellikle video kaynaklarıyla dikkat çekiyor.
01.09.2021       11.48.23

Stefen Koubi’nin “Laminat Venerler - Gülüş Tasarımı İçin 20 Reçete” kitabı, Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu’nun çeviri editörlüğü ile diş hekimlerine sunuluyor.

Sert kapaklı özel kutusunda yer alan kitap, estetik gülüşlere imza atmak isteyenlerin kütüphanelerinde olması gereken bir eser. Çalışma, 696 sayfada bin 200 resim ile görsel olarak önemli bir kaynak sağlarken, gülüş tasarımına dair ele alınan 20 reçeteye dair videolar da eğitimi destekleyen önemli birer unsur oluşturuyor.

Kitapta, gülüş tasarımını detayları ile ele alan 20 reçete içerisinde, temel prensipler, maloklüzyon, venerler ve ortodonti, karışık restorasyonlar, implant yaklaşımı, dijital iş akışı gibi birçok ilgi çekici konu sıralanıyor.

 

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.