Dentiss Logo

Lamina Veneer Kursları İstanbul, Ankara, Mersin, Konya’da

Protez konusunda Türkiye’nin en deneyimli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan, “Porselen Lamina Veneerler” konusundaki bilgi ve tecrübelerini, katılımcılarla paylaşıyor. Özel hazırlanmış modeller üzerinde uygulamalı olarak gerçekleştirilecek eğitimde, porselen lamina veneerler’in gülüş tasarımında kullanımı hakkında püf noktaları öğrenecek, merak ettiğiniz birçok sorunun cevabını bulacaksınız.
20.10.2012       16.36.26
Eğitmen:
Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan

Kontenjan:
20 Kişi

Protez konusunda Türkiye’nin en deneyimli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan, “Porselen Lamina Veneerler” konusundaki bilgi ve tecrübelerini, katılımcılarla paylaşmaya devam ediyor.

Eğitim Kayıtları Kısa Sürede Doluyor


Düzenli aralıklarla tekrarlanan “Gülüş Tasarımında Porselen Lamina Veneerler” konulu eğitimin kontenjanları, diş hekimlerinden gelen yoğun talep üzerine çok kısa sürede dolmaktadır. Bu yüzden VESTA | Vestiyer Akademi, bütün yıl boyuna yapacağı  “Lamina Veneerler” kurslarının tarihlerini ve yapılacağı şehirleri açıklama kararı almış bulunuyor. 


2013 Yılı Lamina Veneer Kurs Takvimi

Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan tarafından verilen olan ve Ivoclar tarafından desteklenen “Gülüş Tasarımında Porselen Lamina Veneerler: Planlama, Uygulama, Takip” konulu 2 tam günlük eğitimin yapılacağı tarihleri ve şehirleri aşağıda bulabilirsiniz.

Her bir eğitimin kontenjanı 20 kişiyle sınırlı olacağından, size en uygun tarih ve şehri VESTA’ya (0212 481 02 20) bildirerek kaydınızı hemen yaptırabilirsiniz.

16-17 Şubat, İstanbul (Doldu)
9-10 Mart, İstanbul (Doldu)
6-7 Nisan, İstanbul (Doldu)
18-19 Mayıs, Mersin
15-16 Haziran, İstanbul
6-7 Temmuz, Ankara
17-18 Ağustos, Konya
26-27 Ekim, İstanbul


2 Günlük Uygulamalı Eğitim

Protez konusunda Türkiye’nin en deneyimli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan, “Porselen Lamina Veneerler” konusundaki bilgi ve tecrübelerini, katılımcılarla paylaşıyor.

Özel hazırlanmış modeller üzerinde uygulamalı olarak gerçekleştirilecek eğitimde, porselen lamina veneerler’in gülüş tasarımında kullanımı hakkında püf noktaları öğrenecek, merak ettiğiniz birçok sorunun cevabını bulacaksınız.


Özel Modeller Üzerinde Uygulama

Diş kesimi, ölçü alımı ve laminaların yapıştırılmasını da kapsayan uygulama bölümünde, Ivoclar firması tarafından özel hazırlamış modeller üzerinde, bütün katılımcılar birebir çalışma imkanı bulacaklar.

Sınırlı Kontenjan: Üzerinde uygulama yapılacak modellerin sayısına bağlı olarak, eğitim, 20 katılımcıyla sınırlandırılmıştır.


Cevabını Bulacağınız Konular

Bu eğitim esnasında, iki gün boyunca, lamina veneerler hakkında merak ettiğiniz herşeyi sorma ve cevabını alma fırsatı yakalayacaksınız.

İşte bu eğitim esnasında ele alınacak konular:

- Günümüzde kullanılan tam seramik porselen restorasyonların gelişimi, kullanılan malzemeler
- Porselen lamina restorasyonların endikasyon ve kontrendikasyonları
- Lamina preparasyonu ve diş kesiminden farkları
- Hangi vakalarda tam seramik kuron, hangi vakalarda lamina veneerler?
- Preparasyonsuz hazırlanan lamina venerler: Nasıl hazırlanır? Her zaman doğru seçim midir?
- Lamina veneerlerin tahmin edilebilir estetiği: Nasıl sağlanır? Mock-up (maket) yöntemi nedir, nasıl yapılır? Hastada lamina öncesi görünüm, mock-up (maket) yöntemiyle nasıl gerçekleştirilir?
- Lamina preparasyonu nasıl hazırlanır? Tam seramik restorasyonların kesimi ile oluşan farklılıklar?
- Retraksiyon ve ölçü alımı.
- Lamina preparasyonundan sonra ölçü alımı. Ölçü alımında nelere dikkat edilmeli? İşimizi kolaylaştıracak olan püf noktaları nelerdir?
- Lamina restorasyonunda geçicilerin hazırlanması: Direkt yöntem, endirekt yöntem.
- Geçici restorasyonların yapıştırılmasında dikkat edilmesi gereken hususlar?
- Prova işlemleri.
- Lamina restorasyonların simantasyonu.
- Simantasyon sonrası kontroller ve oklüzal düzenlemeler.
- Klinik takip çalışmaları.
- Görülebilecek komplikasyonlar ve önleme yolları.


İLK 10 BAŞVURUYA ESTETİK&İMPLANT DERGİ ABONELİĞİ HEDİYE

Eğitime kayıt ücreti 850 TL’dir.
İlk başvuran 10 kişiye VESTA, muayenehane pratiğine yönelik olarak yılda beş sayı yayınlanan Dişhekimliği Dergisi'ne tam 5 yıl boyunca abonelik hediye ediyor.

2 günlük teorik ve pratik eğitim; malzeme, cihaz ve dokümanları; çay kahve servisi, öğle yemeği fiyata dahildir. Katılım sonunda sertifika verilecektir.

BİLGİ & KAYIT

Kurs katılımı hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için VESTA | Vestiyer Akademi ile irtibat kurulabilir.
0212 481 02 20 / İlhan Köse


PROF. DR. YASEMİN KULAK ÖZKAN KİMDİR?

1987 yılında M.Ü. Dişhekimliği’nden mezun oldu. 1992 yılında aynı üniversitenin Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda Doktorasını tamamladı. 1996 yılında Doçent, 2002 yılında Profesör oldu. 2004-2007 yılları arasında M.Ü. Dişhekimliği Fakültesi’nde Dekan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2002 yılından itibaren Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanlığı görevini devam ettirmektedir.

Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan’ın uluslararası ve ulusal dergilerde yayımlanan 100 adet makalesl, 150 adet bildirisi ve 100’e yakın konferansı mevcuttur. Gerodontology, Acta Odontologica Scandinavica, Archives of Gerodonty and Geriatric gibi birçok uluslararası dergide hakemlik yapmaktadır.

Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan, evli ve iki çocuk annesidir.


Prof. Dr. Özkan’ın yeni çıkan kitabı “TAM PROTEZLER VE İMPLANTÜSTÜ HAREKETLİ PROTEZLER”  hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki linki izleyebilirsiniz:

TAM PROTEZLER ve İMPLANTÜSTÜ HAREKETLİ PROTEZLER


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.