Dentiss Logo

Videolar

Kompozit Rezinlerle Ön Bölgede Estetik Çözümler
#DrVestaYouTube ekibi bu kez diş hekimliğinde mezuniyet sonrası sürekli eğitim konusunda Türkiye’nin tartışmasız lider kuruluşu VESTA Akademi’nin eğitimlerinden birini ziyaret etti: Kompozit Rezinlerle Ön Bölgede Estetik Çözümler. Alper Etiş sordu, kursun eğitmeni Prof. Dr. Esra Uzer Çelik cevapladı.


05.06.2020

Diş hekimliğinde mezuniyet sonrası sürekli eğitim konusunda Türkiye’nin tartışmasız lider kuruluşu VESTA Akademi’nin düzenlemekte olduğu birçok eğitim bulunuyor. Bunlardan biri de Kompozit Rezinlerle Ön Bölgede Estetik Çözümler Kursu.

Estetik algısının ve talebinin yükselmesine paralel olarak, ön bölge estetik restorasyonların diş hekimliği pratiğindeki önemi gün geçtikçe artmaktadır. Kompozit rezinler ise, söz konusu estetik talebin karşılanması noktasında, diş hekimleri açısından en çok başvurulan yöntemlerden biri haline geldi.

#DrVestaYouTube ekibi bu kez Prof. Dr. Esra Uzer Çelik tarafından verilmekte olan Kompozit Rezinlerle Ön Bölgede Estetik Çözümler Kursu’nu ziyaret etti.

Prof. Dr.Esra Uzer Çelik, Alper Etiş’in eğitime ve kompozit uygulamalarına dair sorularını cevapladı. 

İyi seyirler.


KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Bildiğiniz gibi “marifet iltifata tabidir” demiş atalarımız. O yüzden lütfen kanalımıza abone olmayı, videolarımızı paylaşmayı ve meslektaşlarınızı haberdar etmeyi unutmayınız.


#Kompozit #EstetikDişhekimliği #EsraUzerÇelik #RestoratifDişHekimliği #KompozitLamina #KompozitVeneer #Diastema #DrVestaYoutube #DrVesta #VYG #KnightsbridgeAcademy

İlginizi Çekebilir

#DrVestaYouTube ekibi bu kez diş hekimliğinde mezuniyet sonrası sürekli eğitim konusunda Türkiye’nin tartışmasız lider kuruluşu VESTA Akademi’nin eğitimlerinden birini ziyaret etti: Kompozit Rezinlerle Ön Bölgede Estetik Çözümler. Alper Etiş sordu, kursun eğitmeni Prof. Dr. Esra Uzer Çelik cevapladı.
Dr. Mustafa Bekerecioğlu ile Dr. Tansel Turan’ın son yılların en çok konuşulan tıbbi uygulamalardan “Botoks”’ konusundaki sohbeti devam ediyor. Botoks nerede yapılmaz? Botoks yapıldıktan sonra neler yapılmaz?
Kayserili Aşık Metin Türköz’ün meşhur türküsünü hatırlamayan yoktur: “Alamanya Alamanya, Türk gibi işçi bulaman ya!” Aradan yarım yüzyıldan fazla zaman geçti. Artık Türkiye’den Almanya’ya işçiler değil “dişçi”ler gidiyor çalışmak için.
Bundan böyle #DrVestaYouTube’da yayınlanacak olan yeni bir program serisini daha size sunmaktan dolayı mutluyuz: Kahvaltıda Bilim.
Kompozit rezinler, güncel materyaller, estetik uygulamalar ve daha bir çok konunun konuşulduğu röportaj esnasında, Prof. Dr. Çelik, kompozit materyaller kullanılarak diastema kamapayı ve kırık dişlerin tamir edilmesini de ele alıyor.
Yapay Zekâ, herkesin olduğu gibi, diş hekimlerinin ve diş hekimliğinin de gündemini hergün biraz daha fazla meşgul etmeye başladı. Meslekte sona mı yaklaşılıyor? 100 yıl sonra mesleğimiz var olmayacak mı? Mesleki eğitimde neler değişecek? Hepsini ve daha fazlasını Prof. Dr. Esra Uzer Çelik’e sorduk.
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.