Dentiss Logo

Kızılay “Sertifikalı İlk Yardım Semineri”nin Tekrarını Düzenliyor

GREATIST Kongresi kapsamında Kızılay'ın desteği ile 2016 yılında ilk defa düzenlenen ve yoğun ilgi gören “Sertifikalı İlk Yardım Semineri” 2017 yılı etkinliklerinde yeniden yapılıyor. Etkinliğe diş hekimleri, asistanları, diş teknisyenleri ve tüm dental sektör temsilcileri kayıt olarak katılabilir.
20.09.2017       12.53.16
Geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenen, Kızılay’ın desteklediği “Sertifikalı İlk Yardım Semineri” gelen yoğun istek üzerine yeniden düzenlenecek. Seminere diş hekimleri, diş hekimi yardımcıları, diş teknisyenleri ve sektör temsilcileri beraber katılabiliyor.

Günlük hayat içerisinde karşılaşabilecek afet, acil bir olay ve kaza gibi durumların karşısında sahip olunması gereken doğru ilk yardım uygulama bilgilerini kazandırabilmek amacı ile düzenlenen eğitime katılanlar eğitim sonrasında katılım sertifikalarını alacaklar.

Genel ilk yardım bilgileri ile başlayacak eğitimde, hasta, yaralı ve olay yerinin değerlendirilmesi, hava yolu tıkanıklıklarında, bilinç bozukluklarında, kanamalarda, yaralanmalarda, yanıklarda, hayvan ısırmaları ve böcek sokmalarında ilk yardım konuları anlatılacak.

Biyolog Ceren Berk tarafından verilecek olan eğitim, 27 Ekim 2017, Cuma günü 14.00 – 16.00 saatleri arasında Grand Cevahir Kongre Oteli Safir Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü mezunu olan ilk yardım eğitmeni Berk, Kâğıthane Kızılay İYEM Mesul Müdürlüğünü yapıyor.



ÜCRETSİZ KATILIM

“Sertifikalı İlk Yardım Semineri”ne katılım ücretsiz fakat sınırlı kontenjan sebebiyle mutlaka önceden kayıt yaptırılması gerekiyor.

Online kayıt için hemen buraya tıklayın ve kongre resmi web sayfasındaki "Kayıt" bölümünden "ONLINE KAYIT" kısmını seçip işlemlerinize basamak basamak devam edin. Üye olduktan sonra açılan paketlerden ÜCRETSİZ KIZILAY eğitimini görüp formu onaylayarak kesin kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Kontenjan 150 kişiyle sınırlı olup, başvuru önceliğine göre kayıt alınmaktadır.

Sorularınız için 0212 481 02 20 no’lu telefondan Elif Taman veya Ergül Kaya ile görüşebilirsiniz.

Ücretsiz kayıt kapsamına dâhil olanlar:
- Seminere katılım
- Çay kahve molası ikramları
- Fuar alanına giriş
- Katılım belgesi

* Ücretsiz kayıt Kızılay Eğitimi için geçerlidir. GREATİST Kongre kaydı için
bu linki takip edebilirsiniz.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.