Dentiss Logo

Kayserililere Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ekonomik ömrünü tamamlamış olan bir otobüsü Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin talebi üzerine “Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğine” dönüştürdü. Böylece ilçe ve köylerde yaşayan engelli ve yaşlı bireylerin diş tedavilerine ulaşması kolaylaşacak.
01.12.2022       10.20.11

Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ‘insan’ ve ‘sağlık’ odaklı hizmet anlayışı kapsamında, ağız ve diş sağlığı hizmetinin ulaştırılmasına kolaylık sağlamak üzere harekete geçti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimliği arasında yapılan istişareler sonucunda, hastanenin talepleri dinlenerek “Gezici Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği” tasarlandı.

“Hurdaya Ayırmak Yerine Araca Fonksiyon Yükledik”

Otobüsün daha önce şehir içi ulaşımda kullanıldığını anlatan Daire Başkanı Selman Sefa Sürmelioğlu, “Otobüslerimiz ekonomik ömrünü tamamlandığı için hattan çekilmek durumunda kalıyor ve daha sonrasında hurdaya ayrılıyor. Hurdaya ayırmak yerine, araca fonksiyon yükledik. Yaptığımız istişareler ve çalışmalar sonucunda Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin köylerde yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermesini sağlamış bulunuyoruz” dedi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.