Dentiss Logo

Kamuda Diş Hekimi Atamaları Sonuçlandı

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevlendirilmek üzere çeşitli branşlarda sağlık çalışanlarının atama kuraları gerçekleştirildi. 2020 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası sonuçları açıklandı.
16.07.2020       12.25.04

2020 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası, Noter tarafından bilgisayar ortamında gerçekleştirildi. Kura çekilişi 14.07.2020 tarihinde saat 10:00 'da Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesinde Noter huzurunda gerçekleştirildi. Kovid-19 salgını ile mücadele nedeniyle kuraya katılımcı alınmadı.

Kura çekilişi, Sağlık Bakanlığı YouTube kanalı youtube.com/SaglikBakanligi  üzerinden canlı olarak yayınlandı.

419 DİŞ HEKİMİ ATANDI

Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi (199), diş tabibi (220) ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden atama kurası sonuçlandı.

Kura sonuçlarına göre uzman diş hekimi ve diş hekimlerinin görev yerleri de belli oldu. Sağlık Bakanlığı web sitesinde yayınlanan Noter onaylı resmi kura ve atama sonuçlarını incelemek için bu linki izleyebilirsiniz.

Ataması yapılan diş hekimlerin listesine ise buradan ulaşabilirsiniz.


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.