Dentiss Logo

Kadın Diş Hekimlerine Özel Yarışma

FDI 2013 İstanbul Dünya Diş Hekimliği Kongresi, fotoğraf yarışması düzenleniyor. "Uzun Bir Çalışma Günü Sonunda En Sevdiğim Rahatlama Yöntemi" konulu yarışmaya sadece kadın diş hekimleri katılabiliyor.
11.07.2013       15.07.51
"Uzun Bir Çalışma Günü Sonunda En Sevdiğim Rahatlama Yöntemi" konulu fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen kadın diş hekimleri, “jpeg” formatında ve yüksek çözünürlükte çektiği en fazla üç adet fotoğrafla başvuru yapabiliyor. Son başvuru tarihi ise 23 Ağustos.

Kazanan fotoğraf WDW (Women Dentists Worldwide / Dünya Çapında Kadın Diş Hekimleri) Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek. Yarışmada birinci seçilen hekime, FDI 2013 Kongresi sırasında 29 Ağustos’ta gerçekleşecek Dünya Kadın Diş Hekimleri toplantısında 500 EUR ödül takdim edilecek. Kazanan fotoğraf ayrıca önümüzdeki yıl boyunca FDI WDW internet sitesinde yayınlanacak. Yarışmacılar, siyah beyaz veya renkli fotoğraflarla katılabilecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.