Dentiss Logo

İyileştiren Fikirler Aranıyor

İlaç sektöründe 109 yıldır hayatı iyileştirmek için çalışan Abdi İbrahim’in başlattığı İyileştiren Fikirler Yarışması, sağlık ve ilaç alanındaki sorunlara yönelik özel yaratıcı çözümler gelişmesine katkı sağlayacak. Yarışma için başvurular 31 Temmuz’a kadar uzatıldı. Detaylı bilgi ve başvuru için www.wehealthefuture.com adresi ziyaret edilebilir.
07.07.2021       14.28.44

Abdi İbrahim, Nisan ayında başlattığı “Sağlıkta ve Yaşam Bilimlerinde Sosyal İnovasyon: Geleceği İyileştiriyoruz” programı kapsamında yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin sürdürülebilirlik stratejisinin en önemli başlıklarından biri ve toplumsal yatırım programlarının bir parçası olan İyileştiren Fikirler Yarışması, Türkiye ve dünyanın bu alandaki önemli kuruluşları Ashoka Türkiye, Impact Hub İstanbul ve Mikado Danışmanlık partnerliğinde hayata geçiriliyor. Abdi İbrahim, bu yarışmayla sağlık ve ilaç alanında sosyal girişimcileri desteklemeyi, sosyal fayda odaklı fikirleri güçlendirmeyi, sosyal girişimcilik potansiyelini artırmayı hedefliyor.

Yarışmada 4 Ana Tema Var

Halk Sağlığı ve Bilinçlendirme: Toplumun bilinçlendirilmesini ve halk sağlığını korumayı amaçlayan fikir ve/veya sosyal girişimlere öncelik verilecektir. Toplumdaki özel hedef gruplarına yönelik (anneler, gençler, vb.) sağlık ve koruma/korunma çalışmalarının artırılması teşvik edilecektir.

REKLAM

Sağlık ve İlaç Alanında Araştırma & Geliştirme: Sağlık ve ilaç alanında AR-GE’ye dayalı sosyal fayda odaklı yenilikçi girişimler teşvik edilecektir. Sağlık ve ilaç alanında yenilikçi fikirler için gerekli AR-GE çalışmalarına olanak sağlanacaktır.

Dezavantajlı Bölgeler ve Grupların Dahil Edilmesi: Sağlık ve ilaç alanında doğru bilgiye ve sağlık hizmetlerine erişimde dezavantajlı olan bölgelere ulaşacak girişimler teşvik edilecektir. Sağlık alanında doğru bilgiye erişmekte güçlük çeken gruplara (yaşlılar, gençler, anneler vb.) doğrudan ulaşmayı hedefleyen girişimler öncelikli olarak desteklenecektir.

Yenilikçilik: Sağlık ve ilaç alanında yenilikçi çözüm ve yöntemler sunan sosyal fayda odaklı fikirler ve sosyal girişimler öncelikli olarak değerlendirileceklerdir.

Detaylı bilgi ve başvuru yapmak için www.wehealthefuture.com adresi ziyaret edilebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.