Dentiss Logo

ITI Türkiye ve Azerbaycan Genel Toplantısı Aralık’ta

Uluslararası İmplantoloji Topluluğu (ITI)’nun Türkiye ve Azerbaycan Bölümü, yıllık toplantı için 658 üyesiyle hazırlıklarına başladı. ITI üyelerine ücretsiz olan toplantı için son yenileme tarihi 30 Nisan.
14.04.2015       17.36.41
ITI Türkiye ve Azerbaycan Bölümü’nün bu seneki genel toplantısı 04 - 06 Aralık 2015 tarihlerinde Antalya Belek’teki Gloria Golf Resort Otel’de gerçekleştirilecek. Bilimsel içeriğin klinik olgularla birleşeceği zengin programı olan toplantıda uluslararası alanda çok önemli isimler konuk olacak.

Katılımcılar, Heinrich Heine - Düsseldorf Üniversitesi Oral Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi olan Frank Schwarz ve Avusturya’dan Daniel Hess’in yanı sıra cerrahi ve protetik alanda değerli birçok yerli konuşmacıyla birlikte bilgi birikimlerini paylaşma fırsatı yakalayacaklar.

ITI Türkiye ve Azerbaycan bölümü yıllık genel toplantısı, her yıl olduğu gibi bu yıl da ITI üyelerine ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Katılımcılar, bu toplantı ile hem bilimsel açıdan doyurucu hem de sosyal olarak keyifli bir hafta sonu geçirme fırsatı elde edecekler.

Toplantıya katılabilmek ve ITI üyeliğinin sunduğu pek çok fırsattan faydalanabilmek için mevcut üyelerin en geç 30 Nisan tarihine kadar üyeliklerini yenilemeleri ve müstakbel üyelerin de bu tarihe kadar üyeliklerini gerçekleştirmeleri gerekliliği ITI Türkiye yetkililerince açıklandı.

Daha fazla bilgi ve üyelik için www.iti.org/sites/turkey ve www.iti.org adreslerini ziyaret edebilirsiniz.









YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.