Dentiss Logo

iTero Element Ağız İçi Tarayıcısı

19.06.2020       12.05.24

iTero Element ağız içi tarayıcısı, 360 de­rece tam ağız içi taramalarını 60 saniye ka­dar kısa bir sürede tamamlayıp en doğru sonuçları renkli olarak sunmanın yanı sıra artık Türkçe arayüz seçeneği de sahip. Orto­donti dünyasında devrim yaratma hayali kuran iki öğrenci tarafından, 1997 yılında, Silikon Vadisi’nde kurulan Align Technology şirketi; geliştirdiği Invisalign ve iTero teknolo­jileriyle ağız taramalarının dijital ekipmanlarla yapılmasına, diş kalıplarının ve hasta verilerinin bulutta saklanmasına ve 3D bas­kı teknolojisiyle her hastaya özel şeffaf diş plaklarının üretimine olanak sağlıyor. Şirket tarafından geliştirilen dijital ağız tarama ve tedavi teknolojileri sayesinde, ortodontik tedaviler­de kullanılan manuel kalıplar ve diş telleri yakın bir gelecekte tarihe karışabilecek. Invisalign sisteminin vazgeçilmez bir tamamlayıcısı olan ve gelişmiş gö­rüntüleme teknolojisi, optik ve lazer tarama teknikle­rini kullanarak tam ağız içi taramaları 60 saniye kadar kısa bir sürede tamamlayan iTero ağız içi tarayıcısı en doğru sonuçları renkli olarak sunuyor. Elde edilen di­jital veriler güvenli bir şekilde bulutta saklanabiliyor ve böylece Align Technology, geleneksel ortodontik ve restoratif diş hekimliği uygulanmalarını bir adım daha ileriye taşıyor.

iTero Element ağız içi tarayıcısı, şimdi de güncellenmiş iTero 1.7 yazılımıyla kullanıma hazır. Son yapı­lan güncelleme kullanıcıların iTero Element ya da iTero Element 2 tarayıcılarına otomatik olarak yükleniyor. iTero Element Flex kul­lanıcıları ise yeni sürümü 2019 Ocak ortası itibariyle kullanılmaya başlandı. 1.7 versiyonuyla sunulan yeni özellikler ve geliştirme­lerden bazıları Türkçe arayüz ve daha kaliteli tarama görüntüsü olarak sıralanıyor.

iTero, www.itero.com


Reklam
Reklam

Elif Yazıcı
18.05.2021 14.40.52

Merhaba, Vestiyer Yayın Grubu olarak ürün tanıtımını yayınladığımız "iTero Element Ağız İçi Tarayıcısı" hakkında fiyat ve diğer detaylı bilgilere haberin altında yazan www.itero.com linkinden ya da Aligntech Türkiye için 0212 900 26 45 numaralı telefon ve [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Yusuf Yılmaz
16.05.2021 13.07.24

Fiyat bilgisi almak istiyorum.

Mehmet Trabzonlu
27.09.2020 16.29.49

Polikilinigimize tedarik etmek amaciyla Dijital agiz tarayicilariniz ile ilgili bilgi almak istiyorum.

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.