Dentiss Logo

İstanbul Dişhekimleri Odası’nda Seçim Var

Türkiye’nin en büyük diş hekimleri odalarından İstanbul Dişhekimleri Odası (İDO), 5-6 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleşecek 18. Olağan Genel Kurul ve Seçime hazırlanıyor. İDO, üyelerini “Oy ver, meslek odana sahip” sloganı ile sandık başına davet ediyor.
19.08.2020       14.33.12

Meslek örgütleri, mesleki standartların belirlenmesi, korunması ve mensuplarının sorunlarının çözümü konusunda önemli görevler üstleniyor. Son dönemde meslek örgütlerinin etkisizleştirilmesi yönünde adımlar hem meslek mensuplarını hem de kamunun hak ve çıkarlarını etkilemekte.

Türkiye’nin farklı illerindeki diş hekimleri odalarında, Temmuz ayında başlayan genel kurul ve seçimler, 22-23 Ağustos ve 5-6 Eylül tarihlerinde de devam edecek. İstanbul Dişhekimleri Odası (İDO), 5-6 Eylül 2020 tarihinde 18’nci Genel Kurulunu ve İDO kurul üyeleriyle, TDB delegelerinin belirleneceği seçimlerini gerçekleştirecek. Bünyesindeki 9 bin 200 diş hekimiyle Türkiye’nin en büyük diş hekimleri odası olan İDO’da yönetim, meslek odalarının kurumsal yapılarına müdahale edilmesine hayır demek için, tüm üyelerine “Meslek birliğimize sahip çıkın, oy kullanın!” çağrısı yaptı.

İDO Genel Kurulu 5 Eylül Cumartesi günü İTÜ Maçka Sosyal Tesisleri’nde, seçim ise 6 Eylül Pazar günü saat 09.00-17.00 arasında Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.