Dentiss Logo

İpana’ya, Yılın En İtibarlı Kişisel Bakım Markası Ödülü

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen ve halk oylarıyla belirlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde, yılın en itibarlı kişisel bakım markası İpana oldu.
03.02.2022       14.27.17

P&G’nin en çok kullanılan ağız ve diş bakım markası İpana, geniş ürün çeşitliliği ve ürünlerinin etkinliği ile pazarda en çok sevilen ve tercih edilen markalardan biri olmaya devam ediyor. Aldığı ödüllerle de başarısını tescillendiren İpana, yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşlarını ödüllendiren The ONE Awards’ta kendi kategorisinde yılın en itibarlı markası seçildi.

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması baz alınarak düzenlenen The ONE Awards / Bütünleşik Pazarlama Ödülleri töreni 20 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Halk oylarıyla yapılan değerlendirmeler sonucunda İpana, kişisel bakım kategorisinde birinci seçilerek “Yılın En İtibarlı Kişisel Bakım Markası” ödülüne layık görüldü.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.