Dentiss Logo

Invisalign G8 Türkiye Dental Piyasasında Yerini Aldı

Align Technology, yeni SmartForce Aligner Aktivasyonu özellikli Invisalign G8’in Türkiye’de piyasaya sunulduğunu duyurdu. SmartForce yeniliklerindeki en son gelişmeler, sık tedavi edilen vaka türleri için tedavi öngörülebilirliğini artırıyor.
16.04.2021       12.27.39

Align Technology’nin şeffaf plak biyomekaniği uzmanlığı ve 9 milyondan fazla Invisalign hastasının deneyimine dayanan SmartForce Aligner Aktivasyonlu Invisalign G8, diş hareketlerini optimize ederek sık tedavi edilen çapraşıklıklar, çapraz kapanış ve derin kapanış vakaları için tedavi öngörülebilirliğini daha da ileri bir noktaya taşıyor.

SmartForce Aligner Aktivasyonu sayesinde, şeffaf plak yüzeyindeki belirli alanlar arzu edilen sonuçların üretilmesi ve istenmeyen hareketlerin en düşük seviyeye indirilebilmesi için şeffaf plağın; müdahale yoğunluğu, konumunu ve yönünü kontrol edecek şekilde düzenleniyor. Böylelikle şeffaf plağın, diş yüzeyi üzerinde olabilecek en uygun seviyede kuvvet uygulaması sağlanıyor.

Çapraşıklık ve çapraz kapanış vakaları için:

SmartForce Aligner Aktivasyonu yeni optimize ekspansiyon destek ataşmanları ya da optimize ekspansiyon destek ve rotasyon ataşmanları ile eşgüdüm halinde çalışarak posterior ark genişletmesi esnasında oluşabilecek potansiyel kuron devrilmelerini azaltıyor. Bu sayede posterior ark genişlemesine destek oluyor.

Derin kapanış vakaları için:

SmartForce Aligner Aktivasyonu Spee Eğrisini seviyelendirmek için tedavi planı kurulumlarındaki iyileştirmelerle anterior intrüzyonu destekliyor ve kesici diş intrüzyonunun öngörülebilirliğinde 2 kata kadar iyileşme sağlıyor.

 

Invisalign G8: www.invisalign.com

Align Technology: www.aligntech.com

 

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.