Dentiss Logo

İngiltere Dental Kariyer Yolculuğu Programı’nda İkinci Grup Kayıtları Başladı

VESTA Akademi’nin başlattığı ‘İngiltere Dental Kariyer Yolculuğu Programı’, diş hekimlerinden büyük ilgi görüyor. Yüzlerce diş hekiminin bilgi almak için ulaştığı programda, kayıt yaptıran ilk grup eğitimlerine başladı bile. İkinci grup için de kayıtlar başladı.
28.12.2020       17.14.05

Vestiyer Grup tarafından 2010 yılında Londra’da kurulan Knightsbridge Academy, gerek İngiltere ve Türkiye’de gerekse dünyanın başka bir çok ülkesinde diş hekimleri için eğitimler gerçekleştiriyor.

Bilindiği üzere, özellikle Avrupa ülkelerinde mesleğini sürdürebilmek isteyen diş hekimlerinin sayısı oldukça fazla. Fakat bu konuda doğru ve güvenilir kaynak, oldukça kısıtlı. Diş hekimlerinin çalışmayı düşündüğü ülkelerden biri de hiç kuşkusuz İngiltere.

“İngiltere’de diş hekimliği yapabilir miyim? Nasıl giderim? Denkliğim var mıdır? Turist vizesiyle gidip denklik alıncaya kadar Burger King veya Starbucks'ta çalışsam?” gibi konular, diş hekimleri açısından cevap bekleyen sorulardan sadece birkaçı.

Knightsbridge Academy; bugüne kadar diş hekimlerinden gelen, İngiltere’de hekimlik yapmak, diploma denkliği vb konulardaki talep ve soruların tamamına, kapsamlı bir programla cevap sunuyor. İki yıllık hazırlığın ardından VESTA Akademi, Knightsbridge Academy, College of Medicine & Dentistry ve Ulster University işbirliği ile sunulan İngiltere Dental Kariyer Yolculuğu Programı ortaya çıktı.

İlk Grup Eğitime Başladı, Yeni Grup için Kayıtlar Açıldı

Programın duyurulmasının ardından yüzlerce diş hekimi, konu hakkında hazırlanan anketi doldurarak VESTA Akademi’ye ulaştı. Yoğun ilgi gören programa kayıt olan ilk diş hekimi grubu, 7 Aralık 2020 tarihi itibariyle eğitimlerine başladı bile.

Dental Kariyer Yolculuğu Programının ikinci grubu için ise kayıtlar başladı. Yakın veya uzak gelecekte mesleğini İngiltere’de sürdürmek isteyenler için hazırlanan programda kontenjan sadece 20 kişi. Eğitimler Mart 2021’de başlayacak. Programa katılabilmek için öncelikle diş hekimi veya diş hekimliği fakültesi 5. sınıf öğrencisi olmak; yeter derecede İngilizce bilmek ve bunu belgelemek gerekiyor.

Kayıt için İlk Adım Anketi Doldurmak

İngiltere’de bir hayat kurup mesleğinizi orada devam ettirmek için ilk yapılması gereken anketi doldurmak. Daha önce anketi doldurmuş ve kendisiyle irtibat kurulmamış diş hekimlerinden de anketi yeniden doldurmaları rica ediliyor. On soruluk anketi buradan görebilir ve tamamlayabilirsiniz.

Anket, diş hekimlerine ve şu anda 5. sınıfta öğrenim gören diş hekimliği öğrencilerine yönelik. Diş hekimliği fakültesi 4. sınıfında veya daha alt sınıflarda öğrenci olanlar ise İstanbul’da düzenlenen Bilgilendirme Toplantısı hakkında bilgi almak ve kayıt olmak için [email protected] adresine iletişim bilgilerini gönderebilir.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.