Dentiss Logo

İnegöl Diş Hastanesi'ne Kadro Takviyesi

Sağlık Bakanlığı tarafından bir süre önce İnegöl Diş Hastanesi'nde görevlendirileceği duyurulan diş hekimi ve teknisyenlerinin tayinleri yapıldı.Kurum içi tayinle İnegöl'e gönderilen 5 diş hekimi, 1 diş teknisyeni ve 1 röntgen teknisyeninin önümüzdeki günlerde ilçede göreve başlayacağı belirtildi.
05.07.2013       18.34.34
Atamalarla ilgili bilgi veren TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Hüseyin Şahin, 250 bin kişiye hizmet veren İnegöl Diş Hastanesi'nin eksik kadrolarının tamamlanması için Mayıs ayında Sağlık Bakanlığı müsteşarı ile görüştüğünü hatırlattı. Bu görüşmede 5 diş hekimi, 1 diş teknisyeni ve 1 röntgen teknisyeninin İnegöl'e tayini için söz aldığını ifade eden Milletvekili Şahin, Bakanlığın atamaları yaptığını belirterek ilgili personellerin kısa süre içinde İnegöl Diş Hastanesi'nde göreve başlayacağını ve hastanedeki yoğunluğun önemli ölçüde azalacağını açıkladı.

Şahin, İnegöl'de inşaatı devam eden diş hastanesi yeni binasının inşaatının hızla devam ettiğini de söyledi. Müteahhit firmanın inşaatı tamamlamak için çalışmalarını hızlandırdığını vurgulayan Şahin, "Bina Sağlık Bakanlığı tarafından teslim alındıktan sonra tefrişatına geçilecek. Bakanlık yeni binayı bu yılsonuna kadar hizmete açmak istiyor. Bir aksilik olmazsa bu hedef tutacaktır. Süreç sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Halkımıza en güzel hizmeti vermek için hep birlikte çalışıyoruz. İnegöl Diş Hastanesi yeni binasında hizmete girdiğinde hekim, teknisyen ve diğer personel ile ilgili yeni atamalar yapılacak" dedi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.