Dentiss Logo

Inclusive Tapered Implant

19.06.2020       12.00.33

Glidewell Laboratories firma­sı tarafından üretilen Inclusi­ve Implantları, üst çene veya alt çene, kısmi veya tamamen dişsiz vakalarda tek veya bir­den çok birimde restorasyon çözümleri sunmaktadır. Bütün Inclusive İmplantlar yüksek tu­tuculuk ve dayanım gücü sağ­lamak için titanyum alaşımdan üretilmektedir. Inclusive Implantlar cerrahi uygulama kolaylığı sağlayan yapısının yanı sıra klinik ve estetik görünüm ihtiyaçlarına da tam cevap verebilecek şekilde dizayn edilmiştir.

Güçlü primar stabilite sağlayan güçlü yiv yapısına, kendinden yer­leşen self-tapping oluk tasarımına, coronal bölgede tutuculuk sağ­layan micro yiv yapısına, kemik ve implant temas yüzeyini artıran RBM yüzey yapısına, doğal diş kökü işlevi görebilmesi için gelişti­rilen konikleşen gövde tasarımına ve internal hex bağlantı yapısına sahiptir. Internal hex bağlantısı yaygın ve tercih edilen birçok pros­tetik parça ile uyum sağlamaktadır.

Inclusive Tapered Implantlar 3 farklı çap çeşidine sahiptir. Her bir çap için 5 farklı uzunluk seçeneği mevcuttur. 3,5mm ve 4,5mm ol­mak üzere iki farklı standart prostetik platform ölçüsüne sahiptir. Böylece üst bileşen gereksinimi azaltılmış ve restoratif uygulama süreci basitleştirilmiştir.

Kara Dental, www.karadental.com


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.