Dentiss Logo

İmplantist-Expo 2015 Sizleri Bekliyor

İMPLANTDER - Dental İmplant Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce organize edilen İMPLANTİST-EXPO 2015 İhtisas Fuarı, ulusal ve uluslararası ziyaretçileri için 14-15 Şubat tarihinde ICC İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açacak.
28.01.2015       12.01.14
2 gün süreyle devam edecek olan İMPLANTİST-EXPO 2015, 2000 m2 lik fuar alanı üzerinde kurulacak sergi salonunda dental implantlar hakkında detaylı ürün bilgisi ve markaların geliştirdiği en son ürünler, özel kampanyalarla diş hekimlerinin beğenisine sunulacak.

İmplant Kongresi kapsamında ise; dental implantoloji konusunda engin tecrübelere sahip uluslararası arenada kendini ispat etmiş akademisyen konuşmacılar, deneyimlerini zengin vakalarla birleştirerek diş hekimlerine aktaracaktır. Konuşmacıların; Dr. Nicola De Angelis, Dr. Roland Török, Dr. Fisnik Kasapi, Dr. Carlos Moura Guedes, Dr. Stefan Schultze-Mosgau, Dr. Mazen Tamimi, Dr. Alain Romanos, Dr. W.P. Van der Schoor olduğu kongrede bilimsel sunumların yanı sıra, workshop ve kurslarla zenginleştirilmiş eğitim programları da yer alacaktır.

İMPLANTİST – EXPO 2015 fuarına; Batı Dental, İmplant Ka, EOT Dental, NucleOSS, Mutlu Dental, AGS Medikal, UMG Uysal, DTI İmplant, BioPort, Bego Türkiye, Bepa Dental, Dent Master, Net Dental, 1A Dental, Ünaldı Medikal, Çizgi Tıbbi Malzemeler gibi Türkiye’nin önemli implant firmaları da katılımlarıyla destek olacaklar.


Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt İçin;
Valör Organizasyon: 0312 491 88 88



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.