Dentiss Logo

IIEDS 2014 Düsseldorf’ta Yapılacak

Dentegris firması 15-18 Mayıs tarihleri arasında Uluslararası İmplantoji Diş Hekimliği Eksper Sempozyumu (IIDES) düzenleyecek. Hilton Otel Düsseldorf’ta yapılacak organizasyona dünya genelinden çok sayıda implantolog katılacak.
25.02.2014       16.58.04
IIDES 2014, Dentegris’in platin sponsorluğunda gerçekleştirilecek. İmplantoloji ile ilgili önemli konuların bilimsel ve pratik olarak aktarılacağı kursta konuşmacı olarak Prof. Dr. Stefan Habfeld, Prof. Dr. Knut Grötz, Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, Prof. Dr. Gregor-Georg Zafiiropoulos, Prof. Dr. Giorgio Deli, Dr. Kurt Dawirs, Dr. Roland Török gibi isimler yer alacak.

Dört günlük sempozyumda sunum yapılacak konu başlıkları ise şunlar olacak: modern CBCT tanının imkanları ve sınırları, modern implantolojide ultrason destekli cerrahi; sinüs yükseltme – endikasyon, kontrendikasyon, komplikasyon; rejenere kemikte implantasyon ve yükleme sonrasıimplant stabilitesi üzerine uzun vadeli araştırmalar, CAD/CAM çağında sanal dünyalar ve dijital iş akışı, implant uygulamalarında rejeneratif materyal ile yeni yollar.

Bilimsel sunumların yanı sıra katılımcı hekimlere workshop’lar da yapılacak. Çeşitli kurslarla katılımcıların bilgilendirilmesi, deneyimlerinin arttırılması ve detaylı bilgi alışverişinin sağlanması hedefleniyor. Organizasyon bitiminde ise hekimler Düsseldorf’un merkezinde akşam organizasyonuna davet edilecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.