Dentiss Logo

İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz KBB Muayenesi!

Havaların soğumasıyla beraber sağlık sorunları artıyor. Op. Dr. Seçil Uçar, her Çarşamba günü saat 12.00 - 14.00 saatleri arasında maddi zorluk yaşayan ihtiyaç sahibi hastalara, ücretsiz muayene imkanı veriyor. Yararlanmak için randevu almak yeterli.
05.12.2022       17.09.10

Kışın gelmesi havaların soğumasıyla beraber hastalık şikayetleri artıyor. Kulak Burun Boğaz Doktoru ve Boyun Cerrahisi Opr. Dr. Seçil Uçar bu konuyla ilgili bir proje başlattı. Dr. Uçar her Çarşamba, halk günü olarak yeterli imkanı olmayan 3 kişiye ücretsiz muayene yapıyor. Bu projeden yararlanmak isteyenlerin 0530 926 40 69 numaralı telefonu arayarak randevu alması yeterli.

Maddi İmkanı Olmayan Herkese Kapımız Açık

Opr. Dr. Seçil Uçar, “Kliniğimde insanların şifa bulması, mutlu ayrılması benim için çok önemli. Ekonomik krizin çok hissedildiği bu günlerde biz de klinik olarak taşın altına elimizi koymaya karar verdik. Daha çok yüz estetik işlemlerinin yapıldığı kliniğimizde, haftanın bir günü ücretsiz KBB muayenesi yapacağız. Maddi olarak imkanı olmayan insanlara da kapımızı açıyoruz. Her Çarşamba saat 12.00- 14.00 arası ihtiyacı olan 3 hastaya muayene yapacağız. Bu kampanyada hiçbir maddi beklentimiz yoktur, tek amacımız insanlara faydalı olmak, şifa olmaktır” dedi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.