Dentiss Logo

İDO’dan Kamuda Çalışan Diş Hekimlerine Çağrı

İstanbul Dişhekimleri Odası (İDO), diş hekimlerinin sorunlara beraber çözümler üretmek için meclisler düzenliyor. En son muayenehane ve klinik sahibi diş hekimlerini buluşturan İDO, 7 Şubat 2023 Salı günü saat 19.00’da, kamuda çalışan diş hekimlerini davet ediyor.
26.01.2023       15.29.03

Son yıllarda diş hekimlerinin çalışma koşullarının giderek ağırlaşıyor. İstanbul Dişhekimleri Odası (İDO), çalışılan sağlık kurumlarının statüsüne ve şartlarına göre, diş hekimlerinin sorunlarının farklılaştığına vurgu yapıyor.

Özel sağlık kuruluşlarında ücretli çalışanlar, muayenehane ve klinik sahipleri, kamuda çalışan diş hekimleri ve zincir poliklinik, ADSM sahibi diş hekimleri olarak 4 ana gruba işaret eden İDO, sistemli toplantılar ile tüm sorunlara beraberce ele almayı öneriyor. Ortaya konacak çözüm önerileri doğrultusunda, diş hekimlerinin desteğini almak, basın yayın organlarında ses duyurmak, kamuoyu yaratmak için güçlü kampanyalar oluşturmak planlanıyor.

İlk toplantı, özel sağlık kuruluşlarında ücretli çalışan diş hekimlerini buluştururken, ikinci meclis toplantısında muayenehane ve klinik sahibi hekimler bir araya geldi. Üçüncü diş hekimi meclisi toplantısı, kamu kurumlarında çalışanlarla 7 Şubat 2023 Salı günü saat 19.00’da oda merkezinde Yılmaz Manisalı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. İDO, kamuda çalışan diş hekimlerini, özlük hakları, olumsuz çalışma koşulları, sağlıkta şiddet, performans uygulamaları vb. konularda görüş alışverişinde bulunmak ve birlikte çalışmaya davet ediyor. Kayıt formuna buradan ulaşılabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.