Dentiss Logo

IDEX’te Beklenen Ziyaretçi Sayısı 13.000

İDEX, misafirlerini, 14-17 Nisan tarihlerinde ağırlayacak. Tüm ülkeler arasında sektörün üçüncü fuarı olan organizasyon, DİŞSİAD ve CNR Fuarcılık destekleri ile yapılıyor.
04.03.2016       12.02.35
İki yılda bir düzenlenen ve sektördeki son teknolojileri bünyesine alan İDEX, dünya genelinden katılan misafirlerini bu yıl, 14-17 Nisan tarihlerinde ağırlayacak. Tüm ülkeler arasında sektörün üçüncü fuarı olan organizasyon, Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) ve CNR Fuarcılık destekleri ile yapılıyor.

İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı İDEX, Türkiye’nin ağız ve diş sağlığı endüstrisine yönelik düzenlenen en büyük fuarı. 13’üncü organizasyonu bu sene 14-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek fuara İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR Expo’da yapılacak. Yurt içi ve yurt dışından temsilcilikler dahil 400 katılımcı ile toplamda 13 bin sektör mensubunun ziyaret etmesi hedeflenen IDEX’in sergi alanı 25 bin metre kare üzerine kurulacak.

DİŞSİAD’ın desteklediği fuar, dört gün boyunca sabah 10.00’dan akşam 19.00’a kadar ziyaretçilere açık olacak. IDEX 2016, sektördeki tüm yenilikleri ziyaretçileri ile paylaşırken toplum sağlığına yönelik birçok teknolojik değişimlere de ev sahipliği yapacak.

Aralarında Güney Diş Deposu, Öncü Dental, Lider Diş ve Sirona Türkiye gibi sektörün önde gelen firmalarının da bulunduğu fuardaki ürün grupları şu şekilde açıklandı: Endodontik ürünler, implant sistemleri, dental ünitler, dental tomografi cihazları, panoromik ve sefalometrik görüntüleme sistemleri, periodontal ve cerrahi ürünler, klinik ve laboratuvar sarf malzemeleri, dental kompresörler, cerrahi aspiratör sistemleri, detertraj cihazları, amalgamatörler, aeratör başlıkları ve mikromotorlar, ağız içi kamera ve digital radyografi cihazları, laboratuvar ekipmanları, dental diagnos sistemler, strelizasyon ve dezenfeksiyon ürünleri, otoklavlar, estetik diş hekimliği ürünleri, lazer cihazları, disposible ürünler, diş hekimi mobilyaları, diş hekimliği ofis yazılımları ve diğerleri.

Şehir ve yurt dışından gelecek misafirler için çeşitli otellerle anlaşma yapan IDEX, farklı 4 gece konaklama paketleri ile de ziyaretçilerine 3, 4 ve 5 yıldızlı hizmetler sunuyor.

İki yılda bir düzenlenen İDEX’in 2014 organizasyonunda 25 milyon dolarlık iş hacmi gerçekleştirildiği, böylece sektörün yıllık ihracatının yarısının bu organizasyonla yapıldığı duyurulmuştu. Avrupa, Balkanlar, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Rusya'dan fuara gelen alıcılar katılımcı firmaları memnun etmişti.

Bu haber, Dental Tribune Türkiye’nin Ocak 2016 tarihli 70. sayısında yayınlanmıştır. Abone olmak için burayı tıklayabilirsiniz.


Haber: Elif Taman

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.