Dentiss Logo

İDEX Fuarı, Nisan Ayına Ertelendi

Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanan İDEX Fuarı, pandemi tedbirleri nedeniyle gelecek seneye ertelendi. Fuarın yeni tarihi DİŞSİAD tarafından 8-11 Nisan 2021 olarak açıklandı. Böylece fuar kapsamında düzenlenecek olan V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu da 2021 yılına alınmış oldu.
09.07.2020       15.42.10
17. İDEX Uluslararası İstanbul Ağız – Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı, pandemi nedeniyle ertelenmiş ve Eylül ayında düzenleneceği duyurulmuştu. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) iş birliği ile düzenlenen fuarın, 2021 yılına ertelendiği açıklandı.
 
DİŞSİAD tarafından yapılan açıklamada, “COVID-19 virüsü ile ilgili yaşanan son küresel gelişmeler neticesinde fuarımıza katılacak olan katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin sağlığı her zaman birinci önceliğimiz olmuştur. Hem katılımcı firmalarımızdan hem de paydaşımızdan gelen talepler üzerine, bu yıl 10-13 Eylül 2020 tarihlerinde 17.’sini düzenleyeceğimiz İstanbul Uluslararası Ağız- Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı’nın tarihi 08-11 Nisan 2021 olarak revize edilmiştir.
 
Uluslararası sektör fuarlarının takvimleri, CNR salonlarının uygunluk durumu, yerli katılımcılarımızın yeni normalde yeni bir fuara hazırlanma süreçleri ve uluslararası ziyaretçilerin seyahat imkanları gibi birçok kriter göz önünde bulundurularak bu tarih değişikliği yapılmıştır. Yeni tarihinde organize edilecek olan IDEX fuarımızın tüm katılımcılarımıza bol kazanç sağlamasını dileriz” ifadelerine yer verildi.
 
V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu da Gelecek Yıla Alındı
 
İDEX Fuarı’na bilimsel içerik katan Dental Tribune Türkiye Sempozyumu, her yıl fuar ile eş zamanlı olarak zengin sunumlara ev sahipliği yapıyor. Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), CNR Fuarcılık ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen “5. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” da fuar tarihinin revize edilmesi ile 2021 yılı Nisan ayına alınmış oldu.

Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.