Dentiss Logo

İDEX Fuarı için Yeni Tarih Açıklandı

Dünyanın en büyük 3 dental fuarından biri olan İDEX İstanbul-17. Uluslararası Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, Covid-19 pandemisinin seyri değerlendirilerek gelecek seneye alındı. DİŞSİAD tarafından yapılan açıklamada, yeni tarih 26-29 Mayıs 2022 olarak duyuruldu.
26.02.2021       12.11.18

Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), İDEX Fuarı hakkında bir açıklama yayınladı. Zorlu geçen pandemi dönemini değerlendiren DİŞSİAD Yönetim Kurulu, daha sağlıklı, huzurlu ve bereketli koşullarda bir fuar gerçekleştirebilmek için yeni bir tarih açıkladı.

Yapılan açıklamada, “Pandemiyle uğraştığımız bu zor günlerde bir taraftan da fuarlarımızın başarısı için süreçleri belirlemeye çalışıyoruz. Halen hem ülkemizde hem de dünya genelinde uygulanmakta olan kısıtlamalar sizlerin de takdir edeceği gibi bu aylarda yapmayı planladığımız İDEX İstanbul-17. Uluslararası Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı için ciddi bir kayıp oluşturmaktadır.

REKLAM

DİŞSİAD ve CNR Holding olarak; sektöre öncülük eden yerli ve yabancı firmalarla yaptığımız istişareler ve katılımcı firmaların çoğunluğundan gelen taleplerin sonucunda İDEX İstanbul - 17. Uluslararası Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’mızın ticarete olan katkısının en verimli şekilde geçmesi için fuarın 26-29 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşmesi hususunda mutabık kalınmıştır” ifadeleri yer aldı.

Fuar Kapsamındaki V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu da 2022’de Gerçekleştirilecek

İDEX Fuarı’na bilimsel içerik katan Dental Tribune Türkiye Sempozyumu, her yıl fuar ile eş zamanlı olarak zengin sunumlara ev sahipliği yapıyor. Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), CNR Fuarcılık ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen “5. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” da fuar tarihinin revize edilmesi ile 2022 yılı Mayıs ayına alınmış oldu.

Haber: Elvan Genç (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.