Dentiss Logo

IDEX 2023’ün Sesi, Today Gazetesi

IDEX 2023 Fuarı, 5 ayrı salonda 90 ülkeden katılımcıları İstanbul Fuar Merkezi’nde ağırladı. Dünyanın en büyük ikinci dental buluşması olan IDEX’te, ziyaretçileri fuar gazetesi Today karşıladı. Fuar krokisi, katılımcı firmaların listesi, röportajlar ve ürün tanıtımları ile ziyaretçiler için başvuru kaynağı olan gazete, fuarın sesi oldu.
05.06.2023       13.44.37

IDEX, her yıl iddiasını bir üst seviyeye çıkartarak uluslararası arenada yerini sağlamlaştırıyor. Bu yıl 25-28 Mayıs 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, dünyanın 90 ülkesinden 30 bin civarında yabancı misafir ağırladı.

Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) tarafından düzenlenen fuarda, 500’ü aşkın katılımcı firma, 4 binin üzerinde markanın ürünlerini ziyaretçiler ile buluşturdu. Dünyanın en büyük ikinci dental etkinliği olan fuar, 5 farklı salonda 50 bin metrekare alanda yeni teknolojilere ev sahipliği yaptı.

Dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen “6. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” ise fuarı bilimsel bir şölene dönüştürdü.

Yenilikler, Uluslararası Fuar Gazetesi Today’de…

Elli bin metrekare alana kurulu fuar alanında, ziyaretçileri uluslararası fuar gazetesi Today karşıladı. Yüzlerce katılımcı firma arasında aradığını bulmak için çok değerli bir kaynak olan Today, dünyanın en yaygın dental haber kaynağı Dental Tribune International’ın (DTI) yayınlarından biri.

DTI Türkiye Temsilcisi Vestiyer Yayın Grubu tarafından hazırlanan Today, IDEX 2023’ün sesi oldu. Fuar krokisi, katılımcı firmaların listesi, sempozyum programı, fuar kapsamındaki etkinlik ve lansmanlar, röportajlar ve ürün tanıtımları ile hazırlanan gazete sayesinde, ziyaretçiler geniş fuar alanında aradıklarını Today ile buldu.

Fuar girişinde ve sempozyum alanında ücretsiz dağıtılan gazete, diş hekimlerine ulaşmak isteyen markaların reklamları için etkili bir tanıtım mecrasıydı. Gazeteyi elinde taşımak istemeyen diş hekimleri, Vestiyer Yayın Grubu’nun vyg.com.tr adresindeki dijital kütüphanesinden, ücretsiz üyelik ile de gazeteyi görüntüleyebiliyordu. Böylece Today, baskı adedinin çok üzerinde ve fuar sonrasında da ulaşılabilen değerli bir reklam imkanı sağladı. Göz atmak isteyenler yayına, www.dental-tribune.com ve www.vyg.com.tr sitelerinden ulaşabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.