Dentiss Logo

İDEX 2023 Fuarı’nda İmza Gününü Kaçırmayın!

DİŞSİAD Kitaplığı’nın son kitabı “Minimal Girişimsel Diş Hekimliği ile Atravmatik Restoratif Tedavi Sanatı ve Bilimi”, İDEX 2023 Fuarı’nı ziyaret edecek olan diş hekimlerine hediye edilecek. Jo E. Frencken’in kaleme aldığı eseri, çeviri editörlerinden Prof. Dr. Ece Eden ve Prof. Dr. Sibel Yıldırım imzalayacak.
25.04.2023       10.50.49

İDEX 2023 Fuarı için geri sayım başladı. İstanbul Fuar Merkezi’nde 25-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek fuar, 4 günlük sempozyum programının yanı sıra 27 Mayıs Cumartesi imza gününde, diş hekimlerini son zamanlarda gündemde olan minimal girişimsel yaklaşım hakkında değerli bir eserle buluşturacak.

Jo E. Frencken’in imzasını taşıyan “Minimal Girişimsel Diş Hekimliği ile Atravmatik Restoratif Tedavi Sanatı ve Bilimi” isimli kitap, minimal girişimsel yaklaşım ve bu konsepte son derece uygun aerosol oluşturmayan bir uygulama olan Atravmatik Restoratif Tedavi tüm detaylarıyla anlatıyor.

Saygın bir Çeviri Editörü ekibi tarafından Türkçeye kazandırılan kitabın tercümesinde, Prof. Dr. Ece Eden, Prof. Dr. Şaziye Sarı, Prof. Dr. Zeynep Ökte ve Prof. Dr. Sibel Yıldırım gibi çok değerli hocaların yanı sıra genç hekimler de görev aldı.

DİŞŞİAD Kitaplığı'ndan Yeni Eser

Vestiyer Yayın Grubu tarafından yayınlanan kitap, Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) tarafından, İDEX 2023 Fuarı’nda fuar ziyaretçisi diş hekimlerine hediye edilecek.

İmza günü 27 Mayıs Cumartesi, 12.30 – 13.30 saatleri arasında, sempozyum alanında gerçekleşecek. Kitabın kıymetli çeviri editörlerinden Prof. Dr. Ece Eden ve Prof. Dr. Sibel Yıldırım, okurlar için kitabı imzalayacak. Satış fiyatı 280 TL olan hediye kitabınızı almak için imza gününü ajandanıza not etmenizde yarar var.

Fuar ile eş zamanlı olarak 4 gün sürecek olan 6. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun programını, dtsempozyum.com sitesinden inceleyebilir ve ücretsiz kaydınızı yapabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.