Dentiss Logo

IBS İmplant Türkiye’den 4. Yurtdışı Semineri

İlk defa 2008 yılında Güney Kore’de üretilmeye başlanan ve zamanla dünyaya yayılan implant markası IBS’nin Türkiye distribütörlüğü, 4. yurt dışı seminerini Güney Kore’de gerçekleştirdi.
25.12.2014       18.21.52
11-18 Aralık tarihlerinde Antalya, Adana, Konya, Burdur, İstanbul ve Osmaniye’den 14 diş hekiminin katılımı ile gerçekleştirilen seminer, IBS implantlarının Güney Kore’deki genel merkezinde yapıldı.

Katılımcı diş hekimleri aynı zamanda IBS İmplantları’nın da kurucusu olan protez uzmanı Dr. Jewon Wang’dan iki gün süren “İnce Kretlerde İmplant Çözümleri” eğitimini aldılar. Hekimler bu eğitim ile kemiğin ince kretlerde ekspanse edilerek implant yapılmasına olanak sağlayan sistemleri ve fizyodispenser kullanmadan implant yapılma tekniğini, açık sinüs yapılmaksızın sinüs tabanı kaldırma yöntemlerini öğrenme fırsatı buldu.

Eğitim sonrasında Dr. Wang ve IBS Türkiye distribütörü Ömer Kemal Aydemir ile birlikte fabrika ziyareti yapan diş hekimleri  sosyal program çerçevesinde Gyeongbok Sarayı’nı, Seoul Tower’ı, Lotte World eğlence merkezi’ni gezerek Myeongdong’ta alışveriş yaptılar.

IBS İmplant yurtdışı seminerlerinin 5.si, 21-28 Şubat’ta Tayland'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için: www.medakmedikal.com.tr











YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.