Dentiss Logo

İDEX Fuarı Ertelendi, Yeni Tarih Mart Sonuna Kadar Belirlenecek

Dünyanın ağız ve diş sağlığı alanındaki en büyük uluslararası fuarlarından biri olan İDEX - Uluslararası İstanbul Ağız – Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı, yeni corona virüsü Covid-19 ile ilgili yaşanan son gelişmeler nedeniyle ertelendi.
12.03.2020       13.45.02
9 - 12 Nisan 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan İDEX Fuarı’nın ertelendiği duyuruldu. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) iş birliği ile düzenlenen fuar, bölgenin en büyük uluslararası fuarı olma niteliğini taşıyor. Bini aşkın markanın görücüye çıkacağı fuarı, 80 ülkeden 30 bin sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyordu.

DİŞSİAD’tan yapılan açıklamada, “CNR Holding ile istişare ve Türkiye Ticaret Bakanlığı’nın 11 Mart 2020 tarihinde Covid-19 (corona virüs) ile ilgili uluslararası etkinliklerin ertelenmesine yönelik kararının ardından, IDEX 2020’nin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi. Yapılacak değerlendirmeler neticesinde Mart ayı sonuna kadar yeni fuar tarihinin belirlenmesi hedefleniyor.

 V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu da Ertelendi

Dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), CNR Fuarcılık ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen “5. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu”, IDEX Fuarı’nı önemli bilimsel bir buluşturmaya dönüştürüyor. Fuara paralel olarak, 4 günlük sempozyum ve kurs programları da ileri bir tarihe ertelendi.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.