Dentiss Logo

Hops’un Yeni Serisi ile Virüs, Mantar ve Bakterilere Geçit Yok

Türkiye’nin önde gelen özel markalı ıslak mendil üreticisi Sapro, kendi markası Hops’un yepyeni serisiyle hijyen ve temizlikte benzersiz çözümler sunuyor.
04.02.2021       11.11.00

Pandemi döneminde özel olarak geliştirilen Hops Plus El ve Yüzey Dezenfektan Mendilleri, virüs, mantar ve bakterilerin % 99,9’unu 1 dakika içinde öldürme özelliklerine sahip. Sapro’nun bir diğer yeni ürünü Hops Antibakteriyel ıslak mendilleri de bakterilerin yüzde 99.9’unu yine 1 dakika içinde öldürme yeteneğiyle dikkat çekiyor.

Türkiye’nin en fazla Ar-Ge yatırımı yapan 300 firmasından biri olan, son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış laboratuvarlarında, 100’den fazla parametreyi, deneyimli Ar-Ge kadrosu ile ISO 17025 standardına uygun analiz eden Sapro, tüm ıslak mendilleriyle sabun etkisinde temizlik sağlayarak yoğun bir hijyen ve koruma sunuyor. Antibakteriyel özelliğinin yanı sıra virüslere ve mantarlara karşı koruma sunan yeni ürünler, su ve sabunun olmadığı her ortamda güvenle kullanılabiliyor.

Hops Plus El Dezenfektan Mendili bakteri, virüs ve mantarlara karşı cildin florasını bozmadan etkin olarak korunması amacıyla geliştirildi. Hops Plus Yüzey Dezenfektan Mendili ise, doğrudan insanlara ve hayvanlara uygulanması amaçlanmayan dezenfektan ve algisitler kategorisinde üretildi. Hem Hops Plus El Dezenfektan Mendili hem de Hops Plus Yüzey Dezenfektan Mendili, bakterilere karşı bakterisidal, virüslere karşı virüsidal, mantarlara karşıysa fungisidal etki ve koruma sağlıyor.

Sapro: www.hops.com.tr


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.