Dentiss Logo

Hops Gözlük Temizleme Mendiliyle Dünya Daha Berrak

Türkiye’nin ıslak mendil üretiminde ilk sırada yer alan Sapro’nun markalı ürünü olan Hops gözlük temizleme mendilleri hem tüm camlar için kullanılabiliyor hem de vegan özelliğiyle dikkat çekiyor.
08.06.2021       11.53.03

Mineral, organik, multicoated ve polycarbonate tüm camlar için uygun olan gözlük temizleme mendili; yağ, toz ve diğer kirleri iz bırakmadan hızlı bir şekilde temizler. Yoğun leke çözme gücüne sahip olan ürün, sadece gözlükler için değil aynı zamanda telefon, bilgisayar ekranı ve LCD gibi hassas camları da iz bırakmadan temizleyerek parlatıyor. Kullanım sonrasında kurulamaya gerek bırakmayan mendil, camların çizilmeden yumuşak şekilde temizliğini sağlıyor.

Limon kokusuna sahip olan Hops gözlük temizleme mendilinin en önemli özelliklerinden biri de vegan olması. Sapro; ürünlerinin hayvansal kökenli kimyasalların içermemesini önceliğine alırken aynı zamanda hayvanlar üzerinde de herhangi bir testin gerçekleştirilmemesine dikkat ediyor. Ürünler, vegan içerikli onaylı hammaddelerle formüle ediliyor.

Pandemiyle birlikte dijital ağını güçlendiren Sapro; markalı ürünü olan Hops’un online satışlarına da hız verdi. Hops ürünlerine, hops.com.tr adresinden ve diğer online satış kanallarından ulaşılabiliyor.

Türkiye’nin en fazla Ar-Ge yatırımı yapan firmalarından olan Sapro, son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış laboratuvarlarında, 100’den fazla parametreyi, alanında deneyimli ve uzman Ar-Ge kadrosu ile ISO 17025 standardına uygun şekilde analiz ediyor.

Sapro: hops.com.tr

 

 

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.