Dentiss Logo

Hekimler Ankara Semineri’ne Asistanları ile Katıldı

Estetik Dishekimliği Akademisi Derneği (EDAD)’nin 6 Mayıs’ta düzenlediği Ankara Akşam Semineri’ne hekimler asistanları ile birlikte katıldı.
09.05.2014       18.07.56
Dt. Kübel İltan Özkut’un “Klinikleri ayakta tutan dinamikler, Ekip olmak, Yeni hasta deneyimleri, Recall sistemi, Hastalar bizden ne bekler?” konulu seminerine kayıt yaptıran hekimler, kendi kliniklerinde hasta ilişkileri ile ilgilenen dişhekimi yardımcılarından birini seminere getirme imkânı buldu.

Dt. Özkut, seminerde, interdisipliner çalışmayı benimseyen kliniklerde belli standartların oluşturulması ve düzenli iyileştirmelerle bunların güncellenmesinin klinikleri ayakta tuttuğunu ve uzun dönem başarı getirdiğini vurguladı. Sunumda ayrıca yönetim ve hasta iletişimi konusundaki gücel yaklaşımlar örneklerle verilirken hastalarla ilişkilerde stratejik planlamanın önemi, doktorun kendini ve ekibini sürekli değerlendirmesinin avantajları anlatıldı.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.