Dentiss Logo

Hekim ve Diş Hekimlerine Özel Konsültasyon Platformu Medklik Yatırım Aldı

Doktorlar ve tıp öğrencileri için iletişim ve konsültasyon platformu olan Medklik, Türkiye’nin bu alandaki ilk dijital girişimi olma özelliğini taşıyor. Kocaeli Üniversitesi Teknopark Kampüsü’nde geliştirilen platform, B4YO Capital’den yatırım aldı.
07.05.2021       14.16.13

Medklik üyesi doktorlar ve öğrenciler, mobil uygulama içerisinde veya web ara yüzünde; herhangi bir hastalığın tedavisinde yardımcı olacak bilgilerin girişini yaparak alanında uzman doktorlardan konsültasyon desteği alabilme, arşivlenen vaka ve veriler üzerinden klinik çalışmalar yürütebilme özelliklerinden faydalanabiliyorlar. Ayrıca Medklik ile webinarlara ve özel temalı gruplara katılarak ilgi duydukları alanlarda network yapabilme fırsatı yakalıyorlar. 

Platform, 2018 yılında Dr. Fahri Yılmaz, Melih Sular ve Yasin Kırmızıoğlu’nun kuruculuğunda KOSGEB desteği ile Kocaeli Üniversitesi Teknopark Kampüsü’nde geliştirildi. Girişimin amacı, hekimler arasında konsültasyon ve iletişimi sağlamak, doğru bilgi, görüş sunacak profesyonel bir ortam oluşturmak, rutin vakaların eğitimsel paylaşılması, yardım gerektiren ya da özellikli vakaların hızlı bir şekilde çözülmesine katkıda bulunmak. 

Şirket, Türkiye’nin 81 ilinde 24 binin üzeri onaylı üyeye erişerek ulaştığı istikrarlı performansı sonucunda, 2020 yılının son çeyreğinde girişim sermayesi fonu B4YO Capital’den yatırım aldı. Medklik kurucu ortağı Dr. Fahri Yılmaz “Medklik olarak üyelerimize daha iyi hizmetler sunmak ve kurmuş olduğumuz gelecek vizyonuna ulaşmak için B4YO’dan aldığımız yatırımla, ekibimizi ve teknolojik altyapımızı geliştirip, hedefli bir pazarlama stratejisi ile uygulamayı daha fazla doktora ve tıp öğrencisine ulaştırmak istiyoruz” dedi.  

Haber: Elvan Genç (VYG)  

REKLAM

 

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.