Dentiss Logo

Hedefimiz Türkiye’yi Bir Sağlık Merkezi Haline Getirmek

Dmax Health, Haziran ayının ikinci haftasında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da büyük bir tanıtım etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dmax Tour’un Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Aydoğdu Türkiye’yi bölge ülkeler içinde bir sağlık merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini söylüyor.
06.07.2021       16.12.07

Dmax Tour, 2021 yılının Ocak ayında lansmanını yaptığı Dmax Health markası ile uluslararası sağlık turizmi operasyonlarına başladı. Kültür turları, gemi turları, yurtiçi ve yurtdışı otel ve uçak bileti hizmeti sunan Dmax Tour’un sağlık markası olan Dmax Health, Haziran ayının ikinci haftasında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da büyük bir tanıtım etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dmax Health, Dünya Göz ve Dr. Hair Center partnerliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Sofya’da yaşayan danışanlara Dmax Health Markası ve Türkiye’deki gelişmiş sağlık altyapısı hakkında bilgiler verildi.

Göz ve Diş Cerrahisine Talep Artıyor

Son yıllarda yabancı ülkelerden çok sayıda misafir, sağlık hizmetlerinden faydalanmak için Türkiye’yi tercih ediyor. Saç ekimi ve estetik cerrahi uygulamaları gibi konularda oldukça yoğun ziyaretçi potansiyeline sahip Türkiye, son yıllarda göz ve diş cerrahisi gibi konularda hayli talep görmeye başladı.

REKLAM

Sofya’da yapılan etkinlikte en çok konuşulan başlıklardan biri sağlık alanında yaşanan teknolojik gelişmeler ve buna bağlı olarak oluşan yeni nesil tedavi olanakları oldu. Toplantıda katılımcılara Türkiye’de hizmet veren sağlık kuruluşlarının sağlık teknolojilerinde yaşanan gelişmelere karşı yaklaşımı ve Türkiye devletinin bu alandaki yatırımları aktarıldı. Alanında uzman hekimlerin birinci ağızdan yaptığı paylaşımlar katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Ayla Aydoğdu: Hedefimiz Türkiye’yi Bölge Ülkeler İçinde Bir Sağlık Merkezi Haline Getirmek

Organizasyonun düzenleyicilerinden olan Dmax Tour’un Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Aydoğdu yaptığı konuşmada Türkiye’nin gerek teknoloji gerek altyapı çalışmaları noktasında Türkiye’nin dünyanın en çok tercih edilebilen ülkelerinden biri haline geldiğini ve bu süreçte sadece teknolojik gelişmelerin değil alanında oldukça başarılı hekimlerinde rolünün çok büyük olduğunu vurguladı. Ayla Aydoğdu, Türkiye’nin cenneti andıran coğrafyası ve köklü kültürel değerleri ile dünyanın göz bebeği konumda olmasının da sağlık servislerinden faydalanmak isteyen yabancı misafirleri etkileyen bir başka önemli ayrıntı olduğunu belirtti. Aydoğdu, Dmax Health Markası ile Bulgaristan’da başlattıkları bu çalışmayı hedef pazarlarını genişleterek sürdüreceklerini ekleyerek konuşmasını tamamladı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.