Dentiss Logo

Hassas Tutucularda Yeni Çözümler: Rk-1 Üni

Tek taraflı serbest sonlu vakalarda, implant uygulayamadığımız vakalarda uygulanmak üzere arka grup dişler için tasarlanmıştır. Bucco-lingual / palatinal doğrultuda döküm kalınlığı 3.8 mm’dir. Vertikal boyut 4.8 mm’dir.
26.12.2012       17.27.52
Tek taraflı serbest sonlu vakalarda, implant uygulayamadığımız vakalarda uygulanmak üzere arka grup dişler için tasarlanmıştır. Bucco-lingual / palatinal doğrultuda döküm kalınlığı 3.8 mm’dir. Vertikal boyut 4.8 mm’dir. Kilitlemeyi ve resiliensliği sağlayan tutucu aparat poliasetal yapıdır. Uzun ömürlülüğünü formundan dolayı sağlamaktadır. Mevcut tutucuların büyük çoğunluğunda, tutucu bölümlerin çeperi metal çerçeve içerisinde olup takıp çıkarma hareketlerinde bu bölümlerin iç çeperleri zamanla aşınmakta ve bir müddet sonra tutuculukta zayıflama görülmektedir. Rk-1 tutucularında ise tutucu aparatın kilitleme yapan kolları tamamen serbest konumdadır. Takarken ve çıkarırken, çeperinde metal muhafaza olmadığından açılıp kapanma hareketiyle tutuculuğu sağlar, sürtünme minimumdur, uzun ömürlüdür. Kilitlenme esnasında duyulan çıt sesi hastaya ayrı bir güven duygusu vermektedir. Tek taraflı serbest sonlu vakalarda kullandığımız bu ürünümüzde, destek dişlere uygulanan seramik restorasyonlarının provasından sonra alacağımız ölçü ile iskelet protez dökümüne gerek kalmadan, hazır olan kilitli aparatımızı model üzerinde uyumlandırarak diş dizimi ve akrilik bitimi ile çok kısa sürede protezimizi hazırlayabiliyoruz. Kargı Sağlık, Tel: 0224 220 95 96
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.