Dentiss Logo

Gülüş Dizaynı Kitabı, TDB Kongresi’nde Hekimlere Hediye

Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan tarafından hazırlanan ve Vestiyer Yayın Grubu ile DİŞSİAD işbirliğiyle yayınlanan “Estetik Restorasyonlarda Gülüş Dizaynı” kitabı. Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) 20.Uluslararası Dişhekimliği Kongresi’nde hekimlere hediye ediliyor.
30.05.2014       12.03.12
Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Tedavi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan ile yine aynı kürsüden Doç. Dr. Burçin Vanlıoğlu’nun birlikte hazırladığı ve sade bir dille kaleme alınmış olan kitap, bol miktarda fotoğraf da içeriyor.


Kongre Katılımcılarına Ücretsiz

120 TL liste fiyatıyla yayınlanan “DİŞSİAD Kitaplığı”nın ikinci halkası olan “Estetik Restorasyonlarda Gülüş Dizaynı” kitabı, 20.Uluslararası Dişhekimliği Kongresi’nde DİŞSİAD’ın standında gelen hekimlere ücretsiz olarak veriliyor.

Bu yıl 20.si düzenlenen TDB 20.Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, Efes Kongre Merkezi Kuşadası’nda 29 Mayıs’ta başladı.







YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.