Dentiss Logo

GREATIST Kongre ve Fuarı için Kaydınızı Yaptırdınız mı?

18. GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, 22-24 Ekim 2021 tarihlerinde diş hekimlerini buluşturacak. Üç gün sürecek kongre için katılımcılar, avantajlı erken kayıt paketlerini tercih ediyor.
04.03.2021       12.05.54

GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, her yıl İstanbul’daki Grand Cevahir Kongre Oteli’nde Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından bilim insanları ile sektör temsilcilerini ağırlıyor. Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) işbirliği ile düzenlenen GREATIST, katılımcı grafiğini ve bilimsel etkinliğini her sene başarıyla yükseltiyor.

2020 yılı Mart ayından beri ülkemizi etkileyen Covid-19 pandemisi birçok bilimsel etkinliğin iptaline neden oldu. Fuarlar ve bilimsel buluşmalara dair alınan kararları yakından takip eden GREATIST Düzenleme Kurulu, 18. GREATIST Kongresi ve Fuarı için pandemide ikinci dalgaya dair beklentileri dikkate alarak erteleme kararı almıştı. Katılımcıların sağlığını korumak adına alınan bu kararla birlikte kongrenin yeni tarihi 22-24 Ekim 2021 olarak açıklanmıştı.

REKLAM

Üç gün süren kongre için diş hekimleri avantajlı kongre paketleriyle kayıt yaptırıyor. Bu paketlerde, e-dergi kullanım hakkı, kongre kursuna katılım imkânı, konuk hekim dental asistan ve diş teknisyeni getirme hediyeleri bulunuyor. Diş hekimleri, 2020 yılı kongresi için katılım hakları varsa 2021 yılında bu haklarını kullanabiliyorlar. Kongre paketi olmayan hekimler ise şimdiden yerlerini ayırtarak indirimli fiyattan yararlanabilir. Vestiyer Yayın Grubu’nun 0212 481 02 20 numaralı telefonundan detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak mümkün.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.