Dentiss Logo

GREATIST, Endodontinin Yıldızlarını Ağırladı

GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongre ve Fuarı’nın bu yıl yine çok özel konukları vardı. Diş hekimliğinin dünya çapında gruplarından olan “Style Italiano Endodontics (SIE)” konuşmacılarının sunumları, 1000 kişilik kongre salonunda, doluluk nedeniyle ayakta izlendi.
11.11.2019       12.41.57
Dünya üzerinde diş hekimlerini buluşturan Köln, New York, Dubai gibi çok önemli merkezler mevcut. İstanbul’u da bu üst kategori buluşma noktalarından biri yapmak amacıyla gerçekleştirilen GREATIST Kongre ve Fuarı, bu hedefe emin adımlarla yürüyor.
 
Bir çatı etkinlik olan GREATIST, 25-27 Ekim 2019 tarihlerinde, dünyanın en tanınmış endodonti çalışma gruplarından Style Italiano Endodontics konuşmacılarına, 2. Beykent Üniversitesi Sempozyumu’na, Beykent DHF Öğrenci Sempozyumu’na, 9. Dental Labor Diş Teknisyenliği Sempozyumu’na ve Yardımcı Personel Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı.
 
Her yıl olduğu gibi diş tedavilerinin kalitesini yükseltmek için diş hekimlerinin yanı sıra diş teknisyenleri ve dental asistanlar için de programlar oluşturuldu. Eşzamanlı bilimsel etkinliklerle diş hekimleri, diş teknisyenleri, hekim yardımcıları, eğitmenler ve hocalarla buluştu.

 
Micro Endodontiye Makro İlgi
 
GREATIST’in bu yıl en önemli sürprizlerinden biri ise diş hekimliğinde dünyanın en ünlü bilimsel çalışma gruplarından “Style Italiano Endodontics Team” tarafından hazırlanan SIE International Conference oldu. SIE, endodonti (kanal tedavisi) alanında yaptığı önemli çalışmalarla tanınıyor ve diş hekimliğine getirdikleri “İtalyan Stili” dünyada büyük ilgi görüyor.
 
Topluluğun kurucusu Prof. Dr. Fabio Gorni’nin de aralarında olduğu 5 ünlü konuşmacı, endodontideki yenilikleri ve bu alanda yaptıkları orijinal çalışmaları, konferanslar ve uygulamalı kurslar aracılığı ile katılımcı diş hekimlerine aktardılar.

 
Cuma günü gerçekleştirilen kurslar ve Cumartesi günü tam gün gerçekleştirilen SIE International Conference programı katılımcılardan büyük ilgi gördü. Endodonti, cerrahi endodonti ve özellikle mikro diş hekimliğinde uzman olan Prof. Dr. Fabio Gorni’nin sunumunda 1000 kişilik salonda oturacak yer kalmadı. Rekor dinleyici tarafından takip edilen bu sunumu, yer bulamayan bazı katılımcılar ayakta izlemek zorunda kaldı.

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.