Dentiss Logo

GREATIST 2022 Sözlü Bildiri Yazarları Ödüllerini Aldı

Her yıl oldukça kapsamlı programların, renkli etkinliklerin yer aldığı GREATIST’te Sözlü Bildiri Sunumlarına da yer veriliyor. Sözlü Bildiri Değerlendirme Jürisi, bu yıl da en iyi 3 yazarı seçti.
04.11.2022       12.27.13

GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi kapsamında her yıl Sözlü Bildiri Sunumu Ödülleri veriliyor. Bu sene 21 Ekim 2022 günü sözlü bildirilerin değerlendirmeleri yapıldı.

Greatist 2022 Sözlü Bildiri Değerlendirme Jürisi şu akademisyenlerden oluşuyor (soyadı alfabetiğine göre): Doç. Dr. Kader Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Karkaç, Doç. Dr. Gülşilay Sayar.

En iyi 3 sözlü bildiri, ödül töreninin sponsoru olan Öncü Dental (Dentac), Onur Diş Deposu (ODD) ve Ersoy Dental’den çeşitli armağanlar kazandı. Ödül töreni, 23 Ekim 2022 Pazar günü oditoryum salonunda gerçekleştirildi.

Birincilik ödülüne Periodontoloji uzmanı Dr. Onurcem Duruel’in “Aşırı Diş Eti Görünürlüğünün Tedavisinde Başarı için Farklı Enjeksiyon Noktalarının Karşılaştırılması” başlıklı bildirisi layık görülürken, ikincilik ödülü Atlas Üniversitesi DHF Endodonti AD.’ndan Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Gürkan Güneç’in “Yapay Zeka ile Koyulan Panoramik Röntgen Tanılarına Karşı Diş Hekimliği Öğrencilerinin Yetkinliği” isimli bildirisine, üçüncülük ödülü ise Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi DHF Restoratif Diş Tedavisi AD.’ndan Dr. Öğr. Üyesi Dilber Bilgili Can’ın “Detoks Suyu ve Enerji İçeceğinin Farklı Restoratif Materyallerin Renk Stabilitesine Etkisi” başlıklı bildirisine verildi.

20-22 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak olan GREATIST2023’ün sözlü bildiri başvuruları şimdiden alınmaya başlandı. Sözlü bildiri başvurusu yapmak için 0212 481 02 20 numaralı telefondan Vestiyer Yayın Grubu'nu arayabilirsiniz.

 

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.