Dentiss Logo

GREATIST 2022, Kapılarını Açtı

18. GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, diş hekimlerin ve dental sektörün önde gelenlerinin katıldığı bir tören ile 21 Ekim 2022 Cuma günü açıldı. Kurdele töreninde, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Berna Aytaç, İstanbul Diş Teknisyenleri Odası Başkanı Muharrem Değerli ve Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erkan Uçar gibi değerli isimler vardı.
22.10.2022       18.35.09

18. GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, diş hekimlerin ve dental sektörün önde gelenlerinin katıldığı bir açılış töreni ile kapılarını açtı. GREATIST 2022, 2 yıl aradan sonra zengin bir bilimsel program ve fuarla, 21-23 Ekim 2022 tarihlerinde diş hekimlerini ve dental sektörü İstanbul’da Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde ağırlayacak.

Türkiye’de dental sektörde düzenlenen 3 resmi fuardan biri olan GREATIST’in açılış seremonisinde değerli konuklar hazır bulundu. Kongre Başkanı Prof. Dr. Tolga F. Tözüm’ün açılış konuşması ile başlayan kurdele töreni, Vestiyer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Bülent Manav, İstanbul Diş Teknisyenleri Odası Başkanı Muharrem Değerli, İstanbul Diş Hekimleri Odası (İDO) Başkanı Berna Aytaç’ın konuşmaları ile devam etti. Diş hekimleri ve teknisyenlerini temsil eden değerli konuşmacılar, bilimsel kongre ve fuarların, diş tedavilerine ve dental sektöre katkısına işaret etti.

Son konuşmayı gerçekleştiren Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) Başkanı Erkan Uçar, yoğun bir katılım ile başlayan kongre ve fuarın, 70’e yakın firmanın katılımı ile gerçekleştiğini belirterek, katılımcılara ve bu değerli organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Fuarın açılış kurdelesini birlikte kesen sektör temsilcileri, fuar alanını gezerek ürünleri inceledi.

En son 2019’da düzenlenen fuarı, 4639 kişi ziyaret etmişti. 2022 fuarında ise 70’e yakın dental üretici/distribütör, diş hekimleri ve ziyaretçiler ile buluşuyor. Katılımcıların çaylarını kahvelerini içerek ziyaret edebildiği sıcak bir atmosfere sahip fuarın bu yıl, 20’nin üzerinde ülkeden katılımcıyı ağırlaması bekleniyor.

17’si Yurt Dışından 38 Uluslararası Konuşmacı

GREATIST Kongresi, güçlü bir bilimsel programa sahip. Dünya çapında konuşmacıların sahnede olacağı etkinlikte, 17’si yurt dışından olmak üzere 38 ulusal ve uluslararası var. Bilimsel şölene dönüşen etkinlikte endodonti alanındaki çalışmaları ile tanınan Dr. Ralf Schlichting, İngiltere’nin önde gelen endodontistlerinden Prof. Dr. James Prichard, oklüzyon hakkındaki kitabı ile bilinen Prof. Dr. Ziad Al-Ani, periodontolojinin önemli isimlerinden Dr. Egon Euwe, birlikte konferanslar veren Doç. Dr. Jin J Vaghela ve Prof. Dr. Ali Chohan gibi çok değerli bilim insanları yer alıyor.


 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.