Dentiss Logo

GREATIST, 2022’de Premium Konseptle Düzenlenecek

Dünyanın dört bir yanından diş hekimlerini ve dental sektör temsilcilerini İstanbul’da buluşturan GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, 21-23 Ekim 2022’de düzenlenecek. Uluslararası arenada tanınmış konuşmacıları ağırlayacak olan bilimsel organizasyon, yeni konseptiyle Premium Kongre olarak kapılarını açacak.
16.02.2022       15.19.43

GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) işbirliği ile düzenleniyor. 18. GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, bu yıl yepyeni bir konseptle Premium Kongre olarak düzenlenecek.

İki yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı için hazırlıklar sürüyor. Her yıl Ekim ayı sonunda diş hekimlerini ve sektör temsilcilerini buluşturan bilimsel organizasyon, 21-23 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu yeni Premium konsept sayesinde diş hekimliği biliminin uluslararası arenada tanınmış konuşmacıları, Ekim ayında GREATIST Kongresi’nde olacak. Pandemi, diş hekimliğinde taşları yerinden oynattı. Öncelikleri, tedavi yaklaşımlarını etkileyen bu süreç, bildiğimiz diş hekimliğinin ötesine geçiyor. Teknolojik gelişmelerin, diş tedavilerinde doğurduğu değişim de bir o kadar baş döndürücü. GREATIST 2022, diş hekimliğinin yıldız konuşmacılarının sunumlarıyla, katılımcılara dönüşüme adapte olma imkanı verecek. Diş hekimliği biliminin her branşından saygın isimler, oditoryum sahnesinde olacak.

Erken Kayıt Paketleri Sınırlı Sayıda!

Önceki yıldan kaydı olan diş hekimleri, sürprizlerle gerçekleşmesi beklenen 2022 kongresinde katılım haklarını kullanabilecek. Henüz kaydı olmayan hekimler ise erken kayıt ücreti 650 TL olan indirimli kongre paketine kayıt yaptırabilir. Sınırlı sayıdaki kontenjan dolduğunda, bu fiyatın değişeceğini belirtmekte yarar var.

Kongre katılım paketleri, e-dergi hediyesini de kapsıyor. Yıl boyunca Vestiyer Yayın Grubu’nun yayınladığı tüm dergilerden elektronik ortamda yararlanmak ve 10 yıllık dergi arşivine ulaşarak, şimdilerde çıkmayan dergilerdeki bilimsel makaleleri takip etmek de mümkün. İmplantolojiden kozmetik diş hekimliğine, dijital diş hekimliğinden endodontik tedavilere kadar yüzlerce makale okurları bekliyor.

Paketin bir diğer hediyesi ise konuk getirme hakkı. Her katılımcı, bir konuk hekim davet edebiliyor. Pazar günü gerçekleştirilen yarımşar günlük Asistan ve Teknisyen Sempozyumlarına ise yardımcı personeller katılabiliyor. Böylece diş hekimlerinin yanı sıra dental asistanlar ve diş teknisyenleri de kendilerini geliştirme imkanı buluyor.

Son hediye ise kongre ile eş zamanlı olarak firmaların düzenlediği kurslardan birine ücretsiz kayıt hakkı. Sınırlı sayıdaki erken kayıt paketine kayıt olmak isteyenler Vestiyer Yayın Grubu’nun 0212 481 02 20 numaralı telefonuna ulaşabilir veya www.drvesta.com sitesinden GREATIST Ful Paket satın alabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.