Dentiss Logo

GREATIST 2016 Etkinliklerine Bir Ay Kala Kayıtlı Katılımcı Sayısı 1500 Kişiye Yaklaştı

Geçen yıl çok başarılı geçen GREATIST’in oluşturduğu pozitif atmosfer, bu yılki etkinliklere de yansıdı. Eylül sonu itibariyle GREATIST bünyesinde düzenlenen kongre, sempozyum ve kurslara kayıt sayısı 1426 oldu.
06.10.2016       17.31.55
Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) ile Dental Tribune International (DTI) işbirliği sonucu hayata geçirilen ve ilki geçen yıl düzenlenen GREATIST Diş Hekimliği Fuar ve Kongresi’nin 2016 buluşmasına kayıtlı katılımcı sayısı hızlı bir artış grafiği sergiliyor.

Geçen yıl çok başarılı geçen GREATIST’in oluşturduğu pozitif atmosfer, bu yılki etkinliklere de yansıdı. Eylül sonu itibariyle GREATIST bünyesinde düzenlenen kongre, sempozyum ve kurslara kayıt yaptıran katılımcı sayısı 1426 oldu. GREATIST’in resmi düzenleyicisi Vestiyer Fuarcılık’ın verdiği bilgilere göre 810 dişhekimi, 283 diş teknisyeni, 92 hekim yardımcısı ve 241 diş hekimliği öğrencisi kayıt yaptırdı.

Elbette bu rakamlara fuar ziyereti için kayıt yaptıran hekimler veya sektör mensuparı dahil değil. Sadece bilimsel toplantılardan en az birine kayıt yaptırmış olan katılımcıları içeriyor.



KAYITLI KATILIMCILARIN İSİMLERİ WEB SİTESİNDE

Başka kongre ve sempozyumlarda rastlanılmayan bir şekilde, kayıt olan bütün katılımcıların isimleri, GREATIST resmi web sitesi www.greatist.pro’da yayınlanıyor. Organizasyon Komitesi, bu şeffaflığın GREATIST’in başarısına duydukları güvenden kaynaklandığını belirtiyor.

Etkinliklere kayıt yaptıran diş hekimi, akademisyen, diş teknisyeni, hekim yardımcılarının adlarını, katıldıkları şehir ve kayıt oldukları etkinlik ile birlikte, aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz:
http://greatist.pro/Katilimci-Listesi-s103tr.html


BİLGİ ve KAYIT

GREATIST 2016 bünyesinde yer alan etkinlikler hakkında bilgi almak veya kayıt olmak için
0212 481 02 20 no’lu telefondan Ergül Kaya, Elvan Genç veya Elif Taman ile irtibata geçebilir veya resmi web sitesi www.greatist.pro adresini ziyaret edebilirsiniz.

ÜRETSİZ ONLINE FUAR KAYDI

Yaklaşık 4000 metrekare bir alana kurulan ve Türkiye’nin resmi anlamdaki üç dişhekimliği fuarından biri olan GREATIST Ağız Diş Sağlığı Fuarı’na online ücretsiz ziyaretçi kaydınızı da www.greatist.pro adresinden yapabilirsiniz.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.