Dentiss Logo

Galoche Otomatik Film İzolasyon Sistemi

Omnia S.P.A, ayakkabı Galoche sistemini diş hekimlerine sunuyor. Ayakkabınıza özel giysisini PVC filmi kaplayarak giydirir. Ürünün kaplama filmleri el değmeden üretilmekte olup herhangi bir biyolojik yük içermez.
24.08.2012       17.11.49
Omnia S.P.A, ayakkabı Galoche sistemini diş hekimlerine sunuyor. Galoche, bir terzinin size özel elbise dikmesi gibi ayakkabınıza özel giysisini PVC filmi kaplayarak giydirir. Kaplama işlemi, ayakkabı için şekil ve boyut kısıtlaması olmadan yapılır. Galoche pratik, kolay kullanımlı ve ekonomikliğinin yanı sıra kullanıcısına birçok avantaj sunan bir sistemdir. Ürünün kaplama filmleri el değmeden üretilmekte olup herhangi bir biyolojik yük içermez.

Cerrahi giysiler gibi Galosche ayakkabı giysisi de cerrahlar ve yardımcı personelin ayakkabı yolu ile enfeksiyon taşıma riskini ortadan kaldırmaktadır. Özellikle hastaların dış ortamlardan kliniklere enfeksiyon taşımalarını önler.

Galoche kaplama filminin bir rulosu 1.000 ayakkabıyı şekli ve boyutu ayırmaksızın kaplayabilir. Bu film %100 geri dönüşümlü malzemeden üretilmiş olup çok dayanıklıdır. Tüm kaplama işlemi sadece üç saniyedir. Yalnızca ayakkabı tabanı ve tabanın yan duvarları kaplandığı için şık ve zarif durur. Günümüzde hijyen koruma ve kontrolü öncelikli konulardan olduğu için alınan önlemler hastaların dikkatini çekmekte ve onları etkilemektedir. Galoche, zarif tasarımı ve kolay kullanımı sayesinde hastalarınızı kolaylıkla tesiri altında bırakacaktır. İmplatech, Tel: 0 212 530 33 44


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.